Skip to content

Rehab damesschoenen

Rehad damesschoenen staan voor looks, vakmanschap en draagcomfort. Probeer ze eens en je doet ze nooit meer uit.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Rehab damesschoenen

   'Probeer ze eens en je doet ze nooit meer uit', aldus Rehab. Rehab maakt kwaliteitsschoenen en dat voel je. Bij het maken van Rehab schoenen, dus ook Rehab damesschoenen, worden veel processen met ouderwets vakmanschap afgewerkt. Oftewel: alle Rehab schoenen worden met de hand gemaakt. Het schoenenmerk kiest bewust voor de mooiste leersoorten en de beste materialen. Dan snap je ook waar dat grote draagcomfort vandaan komt. Bekijk hier ons assortiment aan Rehab damesschoenen.

   Cheeky little twist

   Rehab damesschoenen zijn bijzonder om te zien. Ze vallen op vanwege de originele designs. De Rehab collectie is vaak een beetje anders dan anders en ook de details zorgen voor 'a cheeky little twist'. Rehab damesschoenen zijn bedoeld voor alle modebewuste dames, die van kwalitatief mooi gemaakte producten houden. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan is de kans groot dat je een paar Rehab damesschoenen wel kunt waarderen.

   Van Nederlandse bodem

   Rehab komt van Nederlandse bodem. Oprichter Jaco Flach lanceerde in 2008 schoenenmerk Rehab Footwear. Het hoofdkantoor staat in schoenenstad Waalwijk. Een heel team aan professionals realiseert ieder seizoen weer een sprankelende collectie met meer dan 30 nieuwe modellen. De productie van al deze parels gebeurt in Europa. Ook maakt het merk enkel en alleen gebruik van plantaardig gelooid leer. De belangrijkste kenmerken van plantaardig gelooid leer is dat het leer makkelijk te bewerken is, en dat het biologisch afbreekbaar is. En wat dit leer en dus ook de Rehab schoenen, uniek maakt, is dat na verloop van tijd de kleur van het leer ietwat vervaagt. En dat maakt de Rehab damesschoenen alleen maar mooier!

   Vertrouwd shoppen op assem.nl

   Shoppen vanuit je luie stoel, hoe fijn is dat? Jij speurt naar jouw favoriete Rehad damesschoenen, plaatst een bestelling en wacht rustig af. Op werkdagen bestelt, is vaak de volgende werkdag al in huis. Verzenden en retourneren is gratis als je een bestelling een bestelwaarde van minimaal 50 euro heeft. Je krijgt 100 dagen bedenktijd om te beslissen of je je aankoop wilt houden. En als je een vraag hebt, schroom niet om deze te stellen.