Skip to content

Pedro Miralles damesschoenen

De damesschoenen van het Spaanse merk Pedro Miralles vind je op deze pagina. Zoals je kunt zien heeft iedere schoen van Pedro Miralles iets unieks en opvallends wat de schoen eigen maakt. Houd jij van een opvallende damesschoen? Dan zijn de schoenen van Pedro Miralles zeker iets voor jou!

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Pedro Miralles 

   Dit Spaanse schoenenmerk is opgericht in 1953 en is een familiebedrijf. Het bedrijf werd een groot succes in de jaren ’70. In de fabriek werd gewerkt met ploegendiensten, zodat de productie 24 uur per dag doorging. De latere generaties van de familie Miralles brachten nieuwe visies met zich mee om het merk ook internationaal uit te brengen. 

   Elegante damesschoenen 

   De collectie damesschoenen is geïnspireerd op de stijlvolle, Spaanse vrouw. Pedro Miralles ontwerpt schoenen waarbij comfort en uiterlijk van belang zijn. De booties van Miralles passen bij zowel een casual als een chique outfit. De damesschoenen zijn gemaakt van prachtige materialen zoals suède en leder. De productie wordt in het heden nog steeds uitgevoerd in de allereerste fabriek. Kortom Pedro Miralles is een familiebedrijf met een liefde voor stijlvolle en comfortabele damesschoenen. 

   Pedro Miralles damesschoenen supersnel in huis via Assem.nl 

   Ben je op zoek naar stijlvolle en comfortabele schoenen? Dan is Pedro Miralles het perfecte schoenenmerk voor jou! Bestel eenvoudig jouw nieuwe schoenen via onze webshop. Wij bezorgen jouw Pedro Miralles schoenen de volgende werkdag bij je thuis met gratis verzending.