Skip to content
Fijnproever in schoenen

Nalini damesschoenen

Alle damesschoenen van Nalini vind je terug op deze pagina. Nalini is een Italiaans merk, waarbij een deel van de productie ook in Nederland plaatsvindt. Een kenmerkend iets van de Nalini damesschoenen is wel dat ze de kwaliteit en look en feel vanuit Italië hebben meegenomen.

Maat
Mijn actieve filters
Categorieën
Merk
Maat
Korting
Prijs
€ 104 - € 320
Kleur
Materiaal
Mijn actieve filters

Nalini damesschoenen

Het prachtige merk Nalini komt oorspronkelijk uit Italië, maar wordt ook deels in Nederland ontwikkeld. Hierdoor hebben de schoenen van Nalini wel de typische Italiaanse kwaliteit en uitstraling, maar de pasvorm en het comfort van Nederlandse bodem, waardoor de schoenen perfect aansluiten op de voeten van Nederlandse vrouwen. De diverse modellen zijn verkrijgbaar in verschillende schachtmaten, waardoor u altijd een passend paar vindt. 

De schoenen zijn echter niet alleen zeer comfortabel, maar ook zeker modieus. De vernieuwende collecties zijn geïnspireerd op de haute couture en hierdoor bent u verzekerd van schoenen volgens de laatste modetrends. Nalini is het perfecte merk voor vrouwen die van unieke en comfortabele schoenen houden. U bestelt uw schoenen van Nalini eenvoudig via onze webshop Assem.nl. Wij bezorgen uw bestelling kosteloos binnen 1 werkdag. Zijn de schoenen toch niet helemaal naar wens? Dan kunt u deze eenvoudig en gratis binnen 30 dagen retourneren.