Skip to content
Fijnproever in schoenen

Damesschoenen Fitflop TM

Maat
Mijn actieve filters
Categorieën
Merk
Highlights
Maat
Korting
Prijs
€ 44 - € 160
Kleur
Materiaal
Binnenvoering
Trends
Mijn actieve filters

Damesschoenen Fitflop TM

Bij FitFlop zijn we van mening dat wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering.

In 2006 stelde Marcia Kilgore, oprichtster van FitFlop, zich een doel voor ogen – de comfortabelste schoenen ter wereld creëren. Ze werkte samen met twee Britse biomechanici, ontwikkelde een Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit en lanceerde onze eerste FitFlop™-sandaal, de WALKSTAR™.

Dankzij de nieuwere SupercomFF™-middenzool, die ontwikkeld werd om de druk op de voetzool te verspreiden en een ergonomisch comfort van wereldklasse te bieden, kunnen zij een nog ruimer gamma modellen aanbieden.

Sinds het bedrijf damesschoenen begon te maken, verkochten ze al ruim 27 miljoen paar. Vaak werd er tegen het bedrijf gezegd – door de vele gelukkige klanten – dat ze de comfortabelste sandalen wereldwijd maken.
 

Bestel je FitFlop TM sandalen eenvoudig via onze webshop

In onze webshop vind je een uitgebreide collectie FitFlop™ sandalen voor zowel dames als heren. Bestel nu nu FitFlop™ sandalen online en ontvang ze binnen 1 tot 3 werkdagen. Je bestelling wordt kosteloos bezorgd. Zijn de sandalen toch niet helemaal naar wens? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren