Skip to content

Dr. Martens damesschoenen

Dr. Martens zijn de ideale schoenen voor elke modebewuste schoenliefhebber. De collectie Dr. Martens damesschoenen bestaat uit de bekende bootie uitgevoerd in verschillende materialen en kleuren. Draag de laarsjes onder een jurk of rok en creëer in een oogwenk een feminine look met een stoere twist. 

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Damesschoenen van Dr. Martens

   De stoere booties van Dr. Martens zijn helemaal hip voor dames. De collectie damesschoenen bestaat uit de bekende bootie van het merk Dr. Martens in verschillende kleuren en materialen. Deze damesschoenen zijn gemakkelijk te combineren met een spijkerbroek en staan ook leuk onder een jurkje of rokje, voor een stoer lookje. 

   Het verhaal achter Dr. Martens

   De opvallende Dr. Martens schoenen zijn ontstaan uit een samenwerking tussen de familie Griggs, een laarzenfabrikant uit Engeland en dr. Maertens en dr. Funck, twee uitvinders uit Duitsland. Als gevolg van een voetblessure tijdens een skivakantie, hadden dr. Maertens en dr. Funck een zool van luchtkussens uitgevonden en zij zochten partners om dit plan verder uit te werken. De familie Griggs nam contact op met dr. Maertens, de naam werd internationaal gemaakt en een nieuw merk was geboren op 1 april 1960. 

   De productie van de Dr. Martens schoenen betekende het begin van het symbool van subculturen, die vier decennia lang heeft voortgeduurd. Lange tijd waren de schoenen bedoeld voor aanhangers van een subcultuur. Voor mensen die uniek zijn, rebels en vrijdenkend.  Tegenwoordig zijn Dr. Martens schoenen niet meer alleen voor aanhangers van een subcultuur, maar voor iedere hippe, modebewuste schoenenliefhebber.  

   Bestel uw damesschoenen van Dr. Martens gemakkelijk online via assem.nl

   Bekijk nu ons aanbod damesschoenen van Dr. Martens in de webshop. Wanneer je bestelt via onze webshop betaalt je geen verzendkosten en worden de schoenen binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd.  Bovendien geniet je van 14 dagen bedenktijd en het recht tot gratis retourzending. Wilt je liever naar een van onze winkels komen? Dan bent je uiteraard van harte welkom. Bestel je Dr. Martens damesschoenen eenvoudig via assem.nl