Skip to content

Cordwainer schoenen

Maat
Mijn filters
Categorieën
Merk
Highlights
Maat
Korting
Prijs
€ 167 - € 210
Kleur
Collectie
Mijn filters
Cordwainer Cordwainer Heren Boots Olijfgroen 19039 Cordwainer Cordwainer Heren Boots Olijfgroen 19039
Cordwainer Boots , 2 kleuren
279,95 167,95
  • Cordwainer Heren Boots Olijfgroen 19039
  • Cordwainer Heren Boots Zand 19039
Item 1 of 2
- 40%
Kies je maat
Cordwainer Cordwainer Dames Enkellaarsjes Cognac led vlecht lus laarsje th Cordwainer Cordwainer Dames Enkellaarsjes Cognac led vlecht lus laarsje th
Cordwainer Cordwainer Heren Boots Zand 19039 Cordwainer Cordwainer Heren Boots Zand 19039
Cordwainer Boots , 2 kleuren
279,95 167,95
  • Cordwainer Heren Boots Zand 19039
  • Cordwainer Heren Boots Olijfgroen 19039
Item 1 of 2
- 40%
Kies je maat

Het produceren van schoenen is volgens CORDWAINER een taak die vraagt om brede deskundigheid, alleen weten hoe je een schoen moet maken is niet genoeg. Een goede schoenmaker moet weten hoe te selecteren van de beste materialen, snijd het leer op de juiste manier, produceert schoenen en stelt de beste stukken samen en maakt het tot een perfect geheel.

De schoenen van CORDWAINER worden exclusief geproduceerd volgens het Goodyear welt proces, waarbij het bovenste leer wordt gevormd over de laatste laag en bevestigd wordt door het naaien van een lederen band. Deze techniek maakt een schoen zeer duurzaam en kan aangepast worden aan de vorm van de voet dankzij een opvulling van natuurlijke kurk in de holte tussen de binnenzool en de buitenzool. Het team van CORDWAINER zijn echte ambachtslieden en meesters op het gebied van de productie en afwerking.

De glans van het leer en de geur van de poetsmiddelen geven de schoenen van CORDWAINER hun specifieke stijl en karakter. De hippe booties kunt u goed combineren met een warme jas of een mooie riem van Magnanni of Floris van Bommel.

CORDWAINER is te verkrijgen bij Van den Assem Schoenen in geselecteerde filialen en online.