Skip to content

CM Comfort schoenen

CM Comfort is een merk dat pantoffels vervaardigd van kwalitatieve materialen. De Cm Comfort pantoffels hebben een groot draagcomfort en zitten daarom heerlijk. Op deze pagina bieden wij zowel dames- als herenpantoffels aan. Er is keuze uit verschillende modellen, kleuren, prints en afwerkingen zodat er altijd een pantoffel is die bij jou past.

Maat
Mijn filters
Categorieën
Merk
Maat
Prijs
€ 24 - € 25
Kleur
Mijn filters
CM Comfort Cm Comfort Dames Pantoffels Grijs 38650000 CM Comfort Cm Comfort Dames Pantoffels Grijs 38650000
CM Comfort Cm Comfort Dames Pantoffels Antraciet 38650000 CM Comfort Cm Comfort Dames Pantoffels Antraciet 38650000
CM Comfort Cm Comfort Dames Pantoffels Antraciet 66066004 CM Comfort Cm Comfort Dames Pantoffels Antraciet 66066004
CM Comfort Cm Comfort Dames Pantoffels Grijs 66066004 CM Comfort Cm Comfort Dames Pantoffels Grijs 66066004

CM Comfort schoenen

CM Comfort schoenen staan, zoals de naam van dit Spaanse merk al zegt, voor de ultieme comfortabele schoen/pantoffel. Vervaardigd van kwalitatieve materialen, maakt dat de pantoffels van CM Comfort erg comfortabel zijn in het dragen hiervan. Door de verschillende afwerkingen, prints en modellen is er altijd een damespantoffel of herenpantoffel te vinden die uitstekend bij jouw persoonlijk past!

Perfecte pasvorm en ultiem comfort

De heerlijk zittende schoenen/pantoffels van CM Comfort zijn er zowel voor dames als voor heren. Andere merken die gespecialiseerd zijn in comfortabele damesschoenen met een perfecte pasvorm zijn kwaliteitslabels zoals GaborHassia en Peter Kaiser. Bij de heren weten merken zoals SantoniMagnanni en Floris van Bommel ultiem comfort te verpakken in fraai ogende herenschoenen. Al deze merken en meer, shop je bij Van den Assem.

Bestel CM Comfort online

Bestel nu jouw comfortabele pantoffels of schoenen online via assem.nl en ontvang ze de volgende werkdag thuis. Wij bezorgen schoenen in Nederland, België en Duitsland. Zijn de schoenen toch niet helemaal naar wens? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Pas je je nieuwe schoenen of pantoffels liever tijdens een dagje shoppen? Loop dan binnen bij een van onze winkels, we helpen je graag met het vinden van een nieuw paar perfect zittende damesschoenen of herenschoenen!