Skip to content

Clarks Originals schoenen

Clarks Originals schoenen zijn een combinatie van actuele modetrends en vakwerk. Hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en draagcomfort in combinatie met innovaties en baanbrekende ontwerpen staan bij het merk Clarks voorop. Clarks schoenen staan dan ook bekend om hun draagbaarheid.

Maat
Mijn filters
Categorieën
Merk
Maat
Korting
Prijs
€ 69 - € 105
Kleur
Mijn filters
Clarks Originals Clarks Original Dames Enkellaarsjes Blauw desertboot Clarks Originals Clarks Original Dames Enkellaarsjes Blauw desertboot
Clarks Originals Clarks Original Dames Enkellaarsjes Zwart desertboot Clarks Originals Clarks Original Dames Enkellaarsjes Zwart desertboot

Clarks Originals schoenen

Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Als 's werelds grootste schoenenfabrikant op het gebied van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks Originals jaarlijks meer dan 50 miljoen paar aan damesschoenen en herenschoenen. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties staan daarbij altijd voorop. Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, is Clarks Originals gevestigd in Street. een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Ondertussen is het een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.

Kwaliteitsschoenen van de beste materialen

Het merk Clarks Originals staat voor kwaliteitsschoenen die zijn gemaakt van de beste materialen. Schoenen van Clarks Originals staan bekend om hun draagbaarheid. Het Britse merk experimenteert sinds jaar en dag met nieuwe materialen om het comfort van de schoen te perfectioneren. Of het nu om schokabsorptie, bescherming tegen slijtage of luchtcirculatie gaat, Clarks Originals loopt altijd voorop. Clarks Originals vindt het belangrijk dat schoenen de perfecte pasvorm hebben. Daarom biedt het vooruitstrevende Engelse schoenenlabel hele en halve schoenmaten en extra smalle en brede pasvormen.

Wij bezorgen je nieuwe schoenen snel bij je thuis!

Razendsnel je nieuwe Clarks Originals dames-herenchoenen in huis? Bestel dan, waar je ook bent, jouw nieuwe favoriete Clarks Originals online en krijg je bestelling kosteloos de volgende werkdag thuisbezorgd. En zijn je nieuwe schoenen toch niet helemaal naar wens, dan stuur je ze gratis weer aan ons retour. Kijk voor meer damesschoenen en herenschoenen op assem.nl en kies uit 200 topmerken jouw nieuwe favoriete schoenen!