Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu

Attilio Giusti Leombruni Schoenen

Typisch Italiaanse kwaliteitsschoenen waarvan u veel mag verwachten, dat zijn Attilio Giusti Leombruni schoenen. Elegante damesschoenen gemaakt met liefde en van de beste materialen. Als kers op de taart hebben deze damesschoenen ook zeer zachte en soepele pasvormen met verfijnde leesten. U begrijpt dat behalve het oog, ook uw voeten gestreeld worden als u een paar schoenen van Attilio Giusti Leombruni draagt. Eenmaal geprobeerd, betekent vaak een nieuwe fan van dit prachtige Italiaanse damesmerk.

Comfortabele schoenen van Attilio Giusti Leombruni

Dit schoenenlabel werd begin 1958 in het kleine Italiaanse stadje Montegranaro opgericht door Piero Giusti die later zijn zoon Attilio ook bij zijn vakmanschap betrok. Inmiddels staan de drie dochters van Attilio aan het roer, waarbij zij de prioriteit van de zachtheid en aandacht voor comfortabele pasvorm van de schoenen niet uit het oog zijn verloren. De traditionele Attilio Giusti Leombruni schoenen zijn dus echte bewijzen van meer dan vijftig jaar artisanaal vakmanschap.

Bestel Attilio Giusti Leombruni eenvoudig online

Maak uw outfit helemaal af met een paar schoenen van het Italiaanse merk Attilio Giusti Leombruni. Wilt u liever naar een van onze 21 winkels komen? U bent uiteraard van harte welkom. Onze professionele medewerkers staan daar voor u klaar.