Skip to content

Attilio Giusti Leombruni schoenen

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Attilio Giusti Leombruni Schoenen

   Typisch Italiaanse kwaliteitsschoenen waarvan je veel mag verwachten, dat zijn damesschoenen van Attilio Giusti Leombruni. Elegante damesschoenen gemaakt met liefde en van de beste materialen. Als kers op de taart zijn deze schoenen stuk voor stuk voorzien van een zeer zachte en soepele pasvorm met verfijnde leest. Behalve het oog, worden ook je voeten gestreeld wanneer je een paar schoenen van Attilio Giusti Leombruni draagt. Heb je ze eenmaal geprobeerd? Dan word je gegarandeerd fan van dit prachtige Italiaanse damesmerk!

   Comfortabele schoenen van Attilio Giusti Leombruni

   Het schoenenlabel Attilio Giusti Leombruni werd begin 1958 in het kleine Italiaanse stadje Montegranaro opgericht door Piero Giusti. Later betrok deze ambachtsman ook zijn zoon Attilio bij zijn vakmanschap. Inmiddels staan de drie dochters van Attilio aan het roer. Ook zij hebben de prioriteit van de zachtheid en aandacht voor een comfortabele pasvorm van iedere schoen niet uit het oog verloren. Of het nu gaat om modieuze enkellaarsjes, hippe instapschoenen of sneakers, de traditionele Attilio Giusti Leombruni schoenen zijn echte bewijzen van meer dan vijftig jaar artisanaal vakmanschap.

   Bestel je schoenen eenvoudig online

   Maak je outfit compleet met een paar schoenen van het Italiaanse merk Attilio Giusti Leombruni. Shop dit merk of een van onze andere topmerken damesschoenen online, of loop binnen bij een van onze 11 winkels. Je bent van harte welkom, onze medewerkers staan voor je klaar!