Skip to content

‘Een product dat perfect bij jou past’

Hogan is een Italiaans merk waar wij bij Assem helemaal weg van zijn! Het merk is lekker eigentijds en dynamisch, zo mixen ze traditie met een vleugje innovatie. Ze maken enkel gebruik van top materialen, waardoor hun producten echt hun waarde behouden. Het resultaat? Een product dat perfect bij jou past.

In 1986 brachten ze een revolutionair schoenenconcept op de markt: de luxesneaker. Ja, je hoort het goed, luxe en casual gaan hand in hand bij Hogan. Met het inluiden van de luxesneaker werd de strakke scheiding tussen formeel en informeel gebroken. Hogan is niet zomaar een merk, het is een statement. Of je nu op chique gaat of gewoon lekker casual, Hogan past bij elke gelegenheid.

De luxesneaker

New Arrivals

Item 1 of 7

On Trend

In de huidige modewereld is de retro sneaker trend misschien wel de meest opvallende. Vintage sneakers zijn weer helemaal terug van weggeweest en zijn overal op straat te zien. De oude gum zool zorgt voor een retro gymzaal gevoel en zijn nu hipper dan ooit tevoren.

Hogan springt in op deze trend en brengt een perfecte mix van vintage design en eigentijdse flair. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de color blocking details extra opvallen, waardoor de sneakers een eigentijdse en stijlvolle uitstraling krijgen.

Made to be worn, designed to be cool!

Ontdek de retro sneaker

Item 1 of 10