Skip to content

Premium schoenen voor een eerlijke prijs, dat is waar het Amsterdamse label Filling Pieces voor staat. Zo overbrugt Filling Pieces de kloof tussen streetwear en high fashion door luxe designs aan te bieden voor een betaalbare prijs. De collecties kenmerken zich door moderne, fashionable schoenen die gemaakt zijn van de beste materialen. Verrijk jouw garderobe met de luxe schoenen van Filling Pieces.

Filling Pieces & Van den Assem

Filling Pieces levert schoenen van de hoogste premium kwaliteit voor een reële prijs. Bij Van den Assem vinden wij kwaliteit ontzettend belangrijk en hierdoor zijn wij ook meer dan trots om dit mooie label aan ons assortiment toe te voegen. Kom de schoenen van Filling Pieces in één van onze winkels bewonderen of shop online.

  • How to style

De designs van Filling Pieces zijn tijdloos, unisex en passen zich aan naar de drager. Hierdoor zijn de Filling Pieces schoenen gemakkelijk te combineren met jouw garderobe. Zo draag je de sneakers bijvoorbeeld onder een mooie jeans voor een streetwear look en combineer je de loafers met een pantalon voor een chique outfit. Dankzij het tijdloze design en de premium kwaliteit kan een goed paar Filling Pieces schoenen niet in jouw collectie ontbreken.

Onze Filling Pieces collectie

Item 1 of 8

Behind the brand Filling Pieces

Het begon allemaal in 2009 toen oprichter Guillaume Philibert een sneaker zocht die de kloof tussen streetwear en high fashion kon overbruggen. Hij richtte het Amsterdamse label Filling Pieces op en ontwierp de eerste premium sneaker voor een eerlijke prijs: de Low Top. Dit design was binnen no-time internationaal bekend en stond symbool voor betaalbaar, luxe design.

Na het succes van de Low Top is Filling Pieces blijven innoveren, uitbreiden en evolueren en kwamen er al snel andere modellen bij. De schoenen dagen je uit, zijn creatief en verleggen grenzen. Zo zijn de Filling Pieces schoenen unisex te dragen en passen ze zich geheel naar jouw stijl aan.

Nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop (bij besteding vanaf €74,95) en mis niets van onze collectie, acties en aanbiedingen