Skip to content

Sendra laarzen

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Sendra is hét merk voor hippe westernlaarzen. Het merk is ontstaan in Spanje, nadat de maker Andres Sendra in Amerika leerde hoe hij de beste leren laarzen kon maken. De Amerikaanse invloeden zijn nog steeds terug te vinden in de huidige schoenencollectie. Sendra laarzen zijn trendy cowboylaarzen, die u naar elke gelegenheid kunt dragen. Deze stoere Sendra boots zijn al jaren populair in ons land. Veel vrouwen hebben deze mooie laarzen al ontdekt. Bent u nieuwsgierig naar het hele assortiment? Neem dan een kijkje in onze webwinkel.

   Sendra laarzen: perfecte pasvorm en een hoog draagcomfort

   Tijdens zijn verblijf in Amerika leerde de ontwerper van deze collectie om de perfecte laars, met een perfecte pasvorm te maken. Dat dit gelukt is bewijst de immense populariteit van de Sendra laarzen. Alle producten van dit Spaanse merk zijn zo gemaakt dat ze zich aanpassen aan de voet. Hierdoor zitten de Sendra boots als gegoten. De schoenen hebben een hoog draagcomfort en zullen u nog vele jaren plezier bezorgen.

   Allerlei leuke Sendra laarzen!

   U heeft een ruime keus in Sendra laarzen. Van neutraal tot knalkleur, u vindt het allemaal bij dit veelzijdige merk! In onze Sendra outlet kiest u uit een groot aantal schoenen van dit trendy Spaanse merk, maar betaalt u slechts een klein deel van de eigenlijke prijs. Maar deze schoenen zijn hun geld meer dan waard. Het prachtige Spaans/Amerikaanse design van de laarzen, in combinatie met het zachte leer en de goede pasvorm hebben deze schoenen tot echte klassiekers gemaakt. Bent u nieuwsgierig naar de gehele collectie? Bekijk of bestel uw schoenen van Sendra online!

   Eenvoudig online uw Sendra laarzen bestellen

   Wilt u vanuit uw luie stoel deze geweldige laarzen kopen? Bestel uw Sendra laarzen online! Bij ons kunt u kiezen uit verschillende modellen en designs. Ook hebben wij altijd extra voordelige schoenen in onze Sendra laarzen sale. Maar ook voor andere topmerken kunt u bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld Santoni of Shabbies. En bezorgen en retourneren is voor alle schoenen van alle merken gratis!