Skip to content

Paarse jurken

Paars is een bijzondere en krachtige kleur. Een eigengereide kleur ook. Voel je extra krachtig en helemaal jezelf in een van onze paarse jurken.

  Maat
  Highlights
  Prijs
  € 194 - € 195

  Paarse jurken

  De een valt als een blok voor de kleur paars en de ander vindt het niks. Het is duidelijk dat paars een eigenwijze en sprekende kleur is. Onze paarse jurken zijn een lust voor het oog voor iedereen, die de kleur paars een warm hart toedraagt. In ons assortiment vind je een aantal mooie lange paarse jurken van merken als Moliin en Sissel Edelbo. Perfect voor een avondje uit of een andere speciale gelegenheid waar je graag de show steelt. Voel jij je supercomfortabel in je paarse jurk? Wat let je om hem niet ook op een gewone doordeweekse dag te dragen?

  Verschillende paarstinten

  Paars is een power kleur. Veelzijdig is hij ook. Want de kleur paars kent verschillende varianten. Zo wordt er alleen al onderscheid gemaakt tussen blauw-paars en rood-paars. Omdat blauw een koele kleur is, past de kleur blauw-paars ook het best bij koele kleurtypen. Ben je juist een warm kleurtype, dan is rood-paars de kleur voor jou. Maar daar blijft het paarse kleurenpalet niet bij. Naast koel-paars en warm-paars heb je ook nog paarstinten als helder, gedempt, diep en licht paars. Gedempt paars is paars met grijs erdoorheen. Meng je paars met een grijstint, dan ontstaat er vergrijsd paars. Deze kleur past heel goed bij de neutrale kleurtypen. Het warme, diepe paars is het resultaat van het toevoegen van de kleur zwart aan paars. Diepe kleurtypen komen extra tot hun recht als ze donkerpaars dragen. Donkerpaars is een chique, haast koninklijke kleur.

  Schoenen voor onder een paarse jurk

  Mooi zo'n paarse jurk, maar welke schoenen draag je eronder? Een kleur die je paarse jurk extra goed kan hebben, is de kleur zilver. Zilveren schoenen, sandalen, enkellaarsjes, pumps of laarzen, halen het beste in jouw paarse jurk naar boven. Wil je knallen, dan kies je voor rood of oranje. Deze kleuren zorgen voor wat color blocking en zo'n combinatie doet krachtig aan. Zijn zowel zilver als rood en oranje niet aan jou besteed? Met een paar schoenen in de kleur beige speel je altijd op safe.

  Bestel eenvoudig en snel op assem.nl

  Heb jij een fantastisch mooie paarse jurk gezien? Bestel hem dan gemakkelijk en snel bij Van den Assem. We bezorgen je bestelling gegarandeerd binnen 1 tot 3 werkdagen, en daar hoef je vaak niet eens voor te betalen! Bezorging is vanaf 50 euro namelijk helemaal gratis, en dat geldt ook voor retourneren. Zo ben je geen onnodige kosten kwijt wanneer je gloednieuwe paarse jurk toch niet bevalt, Wil je meteen voor een totaalplaatje gaan? In onze webshop vind je ook schoenen, tassen en zelfs accessoires. Op deze manier ben je in een paar klikken voorzien van een compleet nieuwe outfit. Handig!