Skip to content

Verbenas instapschoenen

Zet je voeten in de spotlights met de nieuwe Verbenas instapschoenen. De ruime collectie van Verbenas bestaat uit verschillende espadrilles en instappers. Maak je zomeroutfit af met een paar tijdloze wit leren instappers met een zool van gevlochten jute of zet in op een trendy look met instapschoenen in leopard print. Laat het nieuwe seizoen maar beginnen en shop online je nieuwe favorieten van Verbenas. 

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Verbenas

   De schoenen van Verbenas worden gekenmerkt door het jonge en Spaanse imago. De schoenen zijn dan ook producten van het culturele erfgoed. De kennis voor het ontwerpen en maken van de hippe schoenen, voor zowel dames als heren, is dan ook vergaard van traditionele ambachtslieden. Dit in combinatie met de laatste trends binnen de modebranche maakt Verbenas het merk en de schoen waar het vandaag de dag bekend om staat: ‘the new urban lifestyle, casual & trendy’.

   Onderhoud

   Iedere schoen heeft bepaald onderhoud nodig. Dit hangt vaak af van het materiaal waarmee de schoen vervaardigd is. Bent u benieuwd hoe u uw schoen moet behandelen? Kijk dan hier onder het kopje onderhoud!

   Gratis thuisbezorgd

   Zowel de dames- als de herenschoenen van Verbenas worden binnen 1 werkdag verzonden en zijn dan niet veel later in huis!