Skip to content

TOMS damesschoenen

Op deze pagina vind je de damesschoenen van TOMS. Bij aankoop van een paar TOMS damesschoenen doe je niet alleen jezelf een plezier, maar doe je ook iets goeds voor de wereld. Een deel van de opbrengst van TOMS schoenen worden gebruikt om mensen die het minder goed hebben te helpen. Kijk op deze pagina met welke damesschoenen jij jezelf en anderen een plezier doet.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   TOMS damesschoenen

   In 2006 ontmoette de Amerikaanse reiziger Blake Mycoskie kinderen in een dorp in Argentinië. Hij ontdekte dat ze geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Om ze te kunnen helpen, zette hij TOMS op. Dit bedrijf schenkt voor elk paar schoenen dat het verkoopt, een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood; One for One. TOMS werd geboren uit de wens om te ontdekken. Wat begon als een avontuur in Argentinië is uitgegroeid tot een reis die Blake wereldwijd naar meer dan zestig landen heeft gevoerd.

   TOMS schoenen: trendy en vegan

   De trendy en casual TOMS damesschoenen worden gemaakt van duurzame en veganistische materialen waaronder biologisch katoen en gerecycled polyester. Daarnaast worden TOMS schoenen geleverd in schoenendozen gemaakt van 80% gerecycled afval, welke zijn bedrukt met soja-inkt. TOMS gelooft in het veranderen van levens door middel van ondernemerschap en wordt gedreven door één simpele missie: ‘With every purchase, TOMS will help a person in need’. Naast damesschoenen, verkoopt TOMS ook herenschoenen.

   Bestel je schoenen eenvoudig en snel via assem.nl

   Naast de espadrille geïnspireerde classics, biedt TOMS een verscheidenheid aan schoenstijlen. Van instappers en flats tot sandalen, boots en alles daar tussenin. Voor elk paar schoenen dat je koopt, schenkt TOMS een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. One for One. Wanneer je je TOMS schoenen online bestelt, betaal je geen verzendkosten en bezorgen wij je bestelling binnen 1 werkdag bij je thuis!