Skip to content
Maureen  - 
Ga terug

De top 5 meest populaire herensneakers

Sneakers zijn populairder dan ooit, bij dames én heren. Bij de mannelijke schoenenliefhebbers zien we de sneakers niet meer alleen tijdens informele gelegenheden, dit type schoen komt ook bij formelere gelegenheden steeds vaker in beeld. Naast de veelvoorkomende kleuren blauw, grijs en zwart, zien we dit seizoen ook weer veel wit en groen terug in de sneakercollecties.
Benieuwd naar de top 5 meest populaire herensneakers van dit moment? We lichten ze in dit artikel voor je uit.   

1. Nubuck met Nubikk

Nonchalante gympen voorzien van een dubbele tong en een goede fit: de sneakers van Nubikk zijn niet voor niets al jarenlang favoriet onder onze mannelijke klanten. Het is dan ook niet gek dat onderstaand model in de top 5 populaire herensneakers staat. De gymp is uitgevoerd in blauwe nubuck met bijpassende veters en zilverkleurige bergsluitingen. Wederom een Nubikk-sneaker die uitblinkt in eenvoud.

2. Eigenzinnig met Philippe Model

Philippe Model staat garant voor luxe en kwaliteit. Met de combinatie van luxe materialen, zoals suède en leer, contrasterende kleuren in zowel de bovenkant als de zool van de schoen en het kenmerkende wapenschild als merkembleem aan de zijkant van de runner, zorgt het merk steeds weer een herkenbaar, maar uniek exemplaar.
Onderstaand model is uitgevoerd in grijs, blauw en wit. Ideaal te combineren met verschillende outfits, zoals een mooie jeans, een grijze broek of een donkere chino. Met deze schoen creëer je een rustige, maar stijlvolle look.

Maatadvies: dit model van Philippe Model valt klein, wij adviseren een maat groter te bestellen.

3. Groen met Hogan

Toe aan een andere kleur in jouw garderobe dan blauw, grijs of zwart? Ga dit seizoen voor groen! Een groene tint die we al jaren mogen omarmen, is legergroen: een warme, diepe kleur die in combinatie met zwart een luxe uitstraling geeft. Zo ook bij dit populaire model van het merk Hogan, hieronder afgebeeld. Deze suède donkergroene sneaker voor heren is uitgevoerd met een zwarte, grove zool en gele details. Een opvallende, sportieve sneaker die al bij veel heren favoriet is.

4. Wit & duurzaam met Womsh

Het merk WOMSH ken je wellicht al van vorig seizoen. Ook nu is het merk weer terug te vinden in onze collectie, met sneakers voor zowel dames als heren. Dit duurzame merk schenkt veel aandacht aan materialen met een lage impact op het milieu. Dit merk krijgt dan ook een welverdiende plek in de top 5.

Deze sneaker met ronde neus is uitgevoerd in wit leer en voorzien van verschillende details, waaronder grijs suède op de neus, een bruine en zwarte patch op de achterbies en een merklogo aan de buitenzijde van de wreef. De perforaties op de neus en de witte bijpassende veters maken het geheel af. Stoer, duurzaam én comfortabel in één.

5. Best of Blackstone

We sluiten deze top 5 af met nog een groene sneaker, dit keer van het merk Blackstone. Deze herensneaker met ronde neus is uitgevoerd in groen nubuck, dat in mooi contrast staat met de dikke witte zool. Opvallend aan deze sneaker is de achterbies, waarop de letters van de merknaam prijken.
Het is een iets hoger model, wat deze sneaker geschikt maakt voor de koudere dagen.

Welke herensneaker past bij jou?

Dit waren ze, de 5 populairste sneakers van dit moment. Nubikk, Hogan, Blackstone, Womsh en Philippe Model hebben prachtige modellen in de collectie, maar laten we ook herenmerken zoals Floris van Bommel, Santoni, Harris, Diadora Heritage en Copenhagen Footwear niet vergeten.