Skip to content
Maureen  - 
Ga terug

20 witte sneakers voor heren

Kijken we naar belangrijke trends op sneakergebied, dan kunnen we wel stellen dat één kleur de afgelopen jaren is geëvolueerd van trendkleur tot vaste waarde: wit. Deze kleur is inmiddels zo populair dat deze niet meer weg te denken is, zeker niet als het aankomt op herensneakers. In dit artikel nemen we deze nog steeds alom aanwezige trend opnieuw onder de loep door je de mooiste, leukste en gaafste witte sneakers voor heren van dit moment te laten zien. Eén ding is zeker: je zult na het lezen van deze blog en bij het zien van onze geselecteerde witte sneakers tot de conclusie komen dat de ene witte sneaker de andere niet is. Zelfs in de kleur wit zijn meerdere variaties te ontdekken. Hoe dan ook wordt het lastig kiezen. Je bent gewaarschuwd! 


Wit: nog steeds dé trendkleur

Wit mogen we alweer enige tijd een echte trendkleur noemen, maar hoe vertaalt deze trend zich naar het aanbod herensneakers? Wij laten het je zien aan de hand van dertien witte sneakers voor heren verdeeld over vier categorieën:

  • Witte sneakers
  • Witte sneakers met een contrasterend contrefort
  • Witte sneakers met een gumzool
  • Witte sneakers met kleurrijke details

1. Witter dan witte sneakers voor heren

Natuurlijk kunnen we in een artikel over witte sneakers heren niet om de spierwitte sneakers heen. Dit type schoen heeft een fris uiterlijk en zorgt voor een hippefinishing touch aan je outfit. Hoewel de volledig witte sneaker in eerste instantie vooral gedragen werd onder een casual outfit, laat het straatbeeld inmiddels anders zien. Steeds meer mannen kiezen er namelijk voor om hun witte sneakers te combineren met een prachtig, stijlvol en chic kostuum. Hierdoor ontstaat een zakelijk, hip en jong plaatje, dat helemaal past bij een vlotte voorjaarslook. Maar hoe zien spierwitte heren sneakers er precies uit? Wij hebben er hieronder vijf voor je op een rij gezet!

Item 1 of 7

2. Witte sneakers met contrasterend contrefort

Vind je de trend van witte sneakers voor heren leuk, maar zijn spierwitte sneakers voor heren jou toch net iets te wit? Dan zijn witte sneakers met een kleurrijk contrefort een perfect alternatief. Om een stijlvolle outfit tot stand te brengen raden we je aan niet met té veel kleuren te werken. Beperk jezelf bijvoorbeeld door de accentkleur van je schoenen ook terug te laten komen in je outfit of door één of twee complementerende kleuren toe te voegen. Met onderstaande voorbeelden laten we je zien wat een contrefort met kleur doet met een witte heren sneaker. Kijk je mee?

Item 1 of 6

3. Witte sneakers voor heren met gumzool

Ga jij voor witte sneakers en haak je tegelijkertijd graag in op de laatste trends? Kies dan voor witte sneakers voor heren met een gumzool. Steeds vaker zien we sneakers met een lichte of donkerkleurige gum zool die zorgt voor een instant vleugje nostalgie. We zien de gumzool terug onder sneakers in alle kleuren, maar vooral onder de witte sneaker komt deze zool extra goed uit. Draag je witte sneakers onder een jeans, shirt en sportief jasje en je retro-look is compleet.

4. Witte sneakers voor heren met kleurrijke details

Zijn de schoenen in jouw schoenenkast vooral bijzonder, uniek en uitgesproken qua stijl? Dan kunnen we ons zo voorstellen dat je in eerste instantie geen fan bent van de witte sneakertrend. Maar wist je dat er ook heel veel witte sneakers voor heren zijn met prachtige, opvallende en bijzondere details? Wij hebben er vier voor je op een rijtje gezet!

Item 1 of 5

Witte sneakers voor heren: iedere keer anders, altijd on trend

Als we afgaan op het bovenstaande overzicht van alle actuele trends op witte-sneaker-gebied, belooft deze sneaker ook dit voorjaar weer een vaste basic van een uitgekiende herengarderobe te worden. Nu is het nog slechts een kwestie van kiezen: ga je voor spierwitte sneakers, voeg je liever wat kleur toe, houd je wel van een opvallend detail of ga je voor een trendy gumzool? Bij witte sneakers kan het allemaal!