TERUG

De familie

Passie voor schoenen | Een interview met Van den Assem - collega Els 

Geschreven door Marketing Team

Acht jaar geleden is Els van Otterloo-Mijnster als verkoopassistent bij Van den Assem begonnen. Momenteel werkt ze met veel plezier als assistent-filiaalleider. Zij weet als geen ander hoe ze de drukte van de stad kan ontsnappen, namelijk op de motor!

Vertel eens, hoe ben jij bij Van den Assem beland?
“Ik kom uit Sliedrecht en ik was met een vriendin uit eten in Heinenoord. Ineens zat daar de liefde van m’n leven aan tafel. Lang verhaal kort: de afstand die ik steeds moest overbruggen vanuit Heinenoord naar Sliedrecht werkte niet en dus ging ik op zoek naar een andere baan. Zo kwam ik bij Van den Assem in Oud-Beijerland terecht. Later ben ik overgegaan naar Hillegersberg, dat is nu alweer vijfjaar mijn plekje. We hebben een ongelofelijk leuk en waanzinnig goed team. Iedereen staat daar met passie voor schoenen. En er is ruimte voor persoonlijk contact. Heel belangrijk, want ik ben echt een mensenmens.”

“Hillegersberg is nu alweer vijf jaar mijn plekje"

Hoe ontsnap jij het liefst aan de stad?
“Ik werk bij een familiebedrijf dat voelt als een warm bad, dus eigenlijk heb ik niet zo snel het gevoel dat ik aan iets moet ontsnappen. Ik hou van mijn werk en doe het met veel plezier. Maar vooruit, mijn man en ik houden heel veel van ‘avonturen’ zoals we dat noemen. In de praktijk komt dat neer op de motor pakken en dan gewoon zien waar de mooie binnenwegen ons naartoe leiden. En dan het liefst ergens lunchen langs de waterkant. Of bij iemand spontaan een koffietje doen.”

Ga je ook op de motor naar het werk?
“Jawel hoor, maar niet elke dag. Vaak op zondag, want dan is het iets rustiger op de weg. Filerijden en met de motor overal tussendoor moeten, dat is niet mijn ding. Ik ben wat dat betreft wel een mooi weer- en plezierrijder.”

Als je een nachtje weggaat, wat voor schoenen neem je dan mee?
“Ik denk dat ik wel 30 of 35 paar schoenen heb. Schoenen zijn echt een passie van mij. Ik heb van alles wat: laarzen, pumps, sneakers, sandalen en wandelschoenen. Maar wanneer ik een nachtje wegga, kies ik eigenlijk altijd voor een paar sneakers. Voor ‘s avonds neem ik ook een paar korte laarsjes met een mooie hak mee.”

Rating | Entry Details

54321 (5.0/5, gebaseerd op 1 reactie)

Voeg uw reactie toe

Reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Deze artikelen vindt u misschien ook interessant

Schoenenliefhebbers

assemVIP: Uw liefde voor schoenen verdient iets extra’s

Wij nemen u graag mee in een wereld vol spectaculaire voordelen en exclusieve privileges. Ontdek onze…
Lees meer
1612 | 0 | 26 Feb 2019

Trendjournaal

Klaar voor Koningsdag met deze oranje items

27 april is het weer Koningsdag, de dag van het jaar dat we de verjaardag van koning Willem Alexander…
Lees meer
4 | 0 | 19 Apr 2019

Schoenenkennisbank

Behind the brand: Nanni

Een outfit heeft soms net een beetje extra nodig. De juiste riem maakt uw look helemaal af. Maak kennis…
Lees meer
60 | 1 | 17 Apr 2019

Shop de producten

Inschrijven nieuwsbrief

© 2019 Van den Assem Schoenen