TERUG

Schoenenliefhebbers

Nooit genoeg (van) schoenen: Hester

Geschreven door Marketing Team

Hester van den Bos (35),
verkoopleider in onze dameswinkel aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam

Tekst: Karin Spillenaar-Koolen

Ik heb minstens… “Honderd paar schoenen: sneakers, espadrilles, loafers, pumps en laarzen. Ik heb een brede smaak. Vaak neem ik een extra paar schoenen in mijn tas mee naar mijn werk, een deel van mijn collectie staat al op mijn werkplek. Eens in de zoveel tijd verhuis ik die allemaal weer mee terug.”

Schoenenverslaafd… “Ben ik zeker! Mijn man ook, ik hoef me dus niet in te houden (lacht). We gaan binnenkort een kamer ombouwen tot inloopkast. Je raadt het al: dan komt die schoenenkast er! Nu staat alles in kratten. Luxe paren bewaar ik altijd in de doos met schoenspanners.”

Mijn favoriete paar… “Zijn mijn gouden muiltjes van Toral! Maar ook de zwartlederen muiltjes van Pedro Miralles – met open hiel, dichte neus en versierd met ‘diamanten’ – zijn favoriet. Die kunnen overal bij en maken een outfit helemaal af. Ik heb een klassieke, simpele stijl, maar mijn schoenen moeten er spectaculair uitzien.”

Als trotse ambassadeur voor Fred de la Bretonière en Shabbies Amsterdam… “Verkoop ik deze merken het meest. Het zit als gegoten en blijft zo lang mooi. Ik zorg ervoor dat collega’s op de hoogte zijn van alle ins en outs van deze merken en dat de collectie er altijd mooi bij staat. Ik ben ook dól op Fratelli Rossetti; handgemaakt, wat onbekender dan Santoni, maar het doet er niet voor onder!”

"Ik loop graag op trends vooruit"


Toen de ‘herenschoen’ voor dames net in opkomst kwam… “Kon ik niet wachten tot Van den Assem ze in de collectie had. Dus kocht ik alvast een mooi paar herenschoenen, een beetje dandy stijl. Ik loop graag op trends vooruit; is iets nieuw en apart, dan wil ik het promoten! Klanten uitdagen eens wat anders te proberen lukt het beste als ikzelf ook iets bijzonders draag. Mijn kast wordt er trouwens wel steeds voller van!”

Ik droom nog van… “Slippertjes van Hermès, al ga ik die nooit kopen voor dat geld. Mijn beste koop waren blauwwitte loafers van Fratelli Rossetti met een witte kwast. Die heb ik al zo lang en ik draag ze nog regelmatig. Onder werktijd draag ik het liefst platte schoenen, lekker makkelijk traplopen.” 

Mijn ultieme tip… “Koop alleen schoenen als ze direct goed zitten, anders krijg je geheid spijt. Zijn ze dan ook nog eens mooi, dan heb je de jackpot!”.

Rating | Entry Details

Voeg uw reactie toe

Reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Deze artikelen vindt u misschien ook interessant

Schoenenkennisbank

Zelf uw voetproblemen oplossen is makkelijker dan u denkt. Lees hier wat u kunt doen.

We willen het nog wel eens vergeten: onze voeten. De kans dat er zich een voetenkwaal ontwikkeld is hierdoor…
Lees meer
23 | 0 | 19 Apr 2018

Trendjournaal

Zorg met de bloemenprint op kleding voor een op-en-top zomerse outfit (9 stralende voorbeelden)

Een zomerse trend is de bloementrend op kleding. Niet alleen komt u deze trend tegen op jurken, maar…
Lees meer
357 | 0 | 17 Apr 2018

Schoenenkennisbank

Behind the brand: Red-Rag

Authentiek én hip: de nieuwe damessneakers van Red-Rag
Lees meer
57 | 0 | 16 Apr 2018

Shop de producten

Inschrijven nieuwsbrief

© 2018 Van den Assem Schoenen