Skip to content
Katja  - 
Ga terug

Kleine voeten? Kleine schoenen!

We hebben het al regelmatig over grote schoenmaten en bredere voeten gehad. Maar er is ook een andere kant. Sommige dames hebben juist een kleine maat damesschoenen. Met een kleinere schoenmaat dan gemiddeld kan het evengoed een uitdaging zijn om de perfect passende schoen te vinden. Om je zoektocht te versnellen en succesvoller te laten zijn, vind je in dit artikel de schoenenmerken die wel raad weten met kleine schoenmaten. 

In dit artikel lees je meer over:

  • Kleine damesschoenen maat 34
  • Kleine damesschoenen maat 35
  • Merken kleine damesschoenen

Kleine damesschoenen maat 34

Wanneer je een kleine maat damesschoenen hebt, ben je al snel veroordeeld tot de kinderschoenen afdeling. Als modebewuste en zelfverzekerde vrouw is dat nu niet bepaald de plek waar je je droompaar wilt vinden. Gelukkig heeft het merk Everybody schoenen vanaf maat 34. En wat voor schoenen! Fraaie hoge zwarte laarzen die perfect zijn voor het winterse weer dat voor de deur staat.

Schoenen voor kleine voeten

Zeg je Everybody dan zeg je vakmanschap en luxe. Dit mooie label heeft zijn roots in Italië liggen en dat is te zien. De designs van dit trendy en stijlvolle merk maakt perfect zittende schoenen zijn een waar genot om te dragen en gemaakt volgens de laatste technieken. Kwaliteit staat voorop, elke schoen wordt namelijk deskundig bestudeerd, voordat hij in je schoenenkast belandt. Heb je deze schoenen eenmaal aan je voeten, dan behoeft dit kwaliteitsmerk verder weinig uitleg.

Kleine damesschoenen maat 35

Schoenmaat 35 is geen grote schoenmaat. Sterker nog, deze maat valt in de categorie kleine maat damesschoenen. En dat is helemaal niet erg. Kleine voeten zijn wat ze zijn. Maar je wilt natuurlijk wel leuke schoenen aan je kleine voeten dragen. Ook dat moet geen probleem zijn, want er zijn heel veel leuke merken die zich prima thuis voelen in de kleine voeten wereld. Kijk je mee?

Schoenen voor kleine voeten

Damesschoenen maat 35 Brunate

De schoenen van Brunate zijn niet voor één gat te vangen. Kies je voor elegante hakken, stijlvolle enkellaarzen of mooie loafers? En dat is nog maar een greep uit de uitgebreide collectie van Brunate. Het merk draait al sinds 1926 mee en die kennis zie je terug in de designs. Mooie materialen in combinatie met vakmanschap zorgen voor prachtige collecties. De meeste designs bestaan uit neutrale kleuren. De details maken het af. Denk aan: een mooie stof, gesp, franje, strikje of een print.

Damesschoenen maat 35 Capobella 

Ben je op zoek naar mooie sneakers en trendy sandalen? Dan zit je goed bij Capobella. Voor de productie van hun schoenen wordt gebruikgemaakt van de beste materialen. Het loopcomfort is subliem.

Damesschoenen maat 35 DL Sport 

De sneakers van dit hippe, sportieve Italiaanse merk bevatten de perfecte combinatie van modieuze en sportieve invloeden en zijn daarmee zeer geschikt voor de liefhebber van trendy kwaliteitsschoenen. Behalve een lust voor het oog, zijn de schoenen van dit label gericht op het bieden van comfort en loopplezier. Zo zijn de voetbedden van DL Sport schoenen uitneembaar, waardoor je een eigen zool in deze schoen kan dragen voor extra comfort.

Damesschoenen maat 35 Elena Iachi 

Het schoenenmerk Elena Iachi staat voor luxe, elegantie en Italiaanse ambacht. Elena Iachi staat bekend om haar collectie luxe sneakers. De damesschoenen van Elena Iachi worden handgemaakt in een Italiaanse fabriek. Ieder paar schoenen is uniek en gemaakt van het allerbeste materiaal. Elena Iachi speelt met diverse materialen zoals fluweel, tweed en leder. De sneakers zijn uitgevoerd in diverse kleuren en printjes. De damesschoen worden  tot in de kleinste details afgewerkt met steentjes, pailletten en bijzondere stoffen.

Damesschoenen maat 35 Fabio Deveraux

Fabio Deveraux volgt alle trends op de voet en weet ieder jaar weer een vernieuwende collectie te ontwerpen, aansluitend op de huidige trends. Het merk maakt niet alleen gebruik van de beste materialen en leersoorten, ieder model is eveneens voorzien van geraffineerde details.

Damesschoenen maat 35 Floris van Bommel

Denk je aan Floris van Bommel, dan denk je voornamelijk aan de chique, doch modieuze herenlijn. Echter heeft Floris van Bommel ook stijlvolle damesschoenen in de collectie. Deze collectie is inmiddels een volledige collectie te noemen met stijlen als chelsea boots, sneakers en enkellaarsjes.

Damesschoenen maat 35 Guglielmo Rotta

Guglielmo Rotta, is een merk om verliefd op te worden. Als je houdt van Italiaans design dan ben je direct verkocht. Het label heeft een prachtige en herkenbare eigen stijl. De designs barsten van de sexyness. Van schitterende booties en laarzen tot power heels. Vrouwelijk met een hoofdletter V.

Damesschoenen maat 35 Kanna 

Kanna staat bekend om de mediterrane ontwerpen die de laatste trends volgen. Dit gaat allemaal gepaard met het beste design, kwaliteit, comfort en het uitgebreide assortiment. Er wordt bij Kanna van verschillende natuurlijke materialen gebruikgemaakt zoals: jute, stro, raffia en katoen. Hierbij wordt ook weer gelet op de beste kwaliteit en beste designs voor de modellen.

Damesschoenen maat 35 La Cabala 

Soepel leer, lichtgewicht en boordevol details: de schoenen van het Italiaanse label La Cabala zijn een lust voor en een feest om te dragen. Ben je op zoek naar stijl en elegantie met een Italiaans tintje? Dan is La Cabala jouw merk.

Damesschoenen maat 35 Lamica 

Het Italiaanse merk Lamica staat garant voor kwalitatief hoogstaande, comfortabele schoenen die tegelijkertijd trendy zijn. Voor Lamica schoenen geldt dat behalve een geweldig uiterlijk, de pasvorm minstens zo belangrijk is. Bij het produceren van ieder nieuw paar schoenen, krijgen pasvorm en voetbed dan ook extra veel aandacht.

Damesschoenen maat 35 Lilian 

Nog steeds worden de laarzen en pumps met de hand vervaardigd in de kleine, Italiaanse handwerkfabriek door Filippo Sgariglia en z’n vrouw Lilian, naar wie het merk vernoemd is. Dit modieuze label werkt alleen met de allerbeste materialen. Deze zorgen voor de beste pasvorm, duurzaamheid en de mooiste kleuren.

Damesschoenen maat 35 Lina Locchi 

Hippe enkellaarsjes, coole city western boots, elegante sandalen of stijlvolle sneakers: bij Lina Locchi vind je vast een paar dat bij je past. Bij het ontwerpen van de collectie staat comfort, design en de materiaalkeuze centraal. Of het nu gaat om vrouwelijke details of moderne elementen, Lina Locchi komt ieder seizoen weer met verrassende ontwerpen.

Damesschoenen maat 35 Lodi 

Een schoen verdient de mooiste bijpassende tas en andersom. Elk seizoen worden er vijfhonderd nieuwe modellen ontworpen. Van deze vijfhonderd modellen halen alleen de allerbesten het tot de winkels. Hierbij wordt gekeken naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode.

Damesschoenen maat 35 Mace 

On top of trends: dat is MaceMace heeft over het algemeen neutrale kleuren met hier en daar felle kleuren die passen bij de trends van nu. De schoenen van Mace staan perfect onder een smart casual outfit.

Damesschoenen maat 35 Maripé 

Dankzij jarenlang onderzoek, naar zowel de kwaliteit van de schoenen als de laatste modetrends, is een goede pasvorm en een modern uiterlijk gegarandeerd. Door het gebruik van natuurlijke materialen en opvallend veel aandacht voor details, hebben Maripé schoenen een elegante en vrouwelijke look.

Damesschoenen maat 35 Nalini 

Het prachtige merk Nalini komt oorspronkelijk uit Italië, maar wordt ook deels in Nederland ontwikkeld. Hierdoor hebben de schoenen van Nalini wel de typische Italiaanse kwaliteit en uitstraling, maar de pasvorm en het comfort van Nederlandse bodem, waardoor de schoenen perfect aansluiten op de voeten van Nederlandse vrouwen.

Damesschoenen maat 35 Pertini 

Schoenen van Pertini zijn schoenen met een eigen, unieke persoonlijkheid. Ze laten het hart van iedere modeliefhebber sneller kloppen. Het merk Pertini is opgericht in 1980 in het Spaanse dorpje Almansa. Hier worden de schoenen ook vandaag de dag nog steeds ontworpen en geproduceerd. Iedere schoen is handgemaakt, uitstekende kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij dit Spaanse label.

Damesschoenen maat 35 Peter Kaiser 

Peter Kaiser is een van de oudste merken schoenen in Europa. De Duitse firma werd in 1838 opgericht in het Zuid-Duitse Pirmasens en overleefde in die tijd alle andere schoenfabrieken met het grootste gemak. Dat is te danken aan het vakmanschap en een uitstekend Duits productieproces. Het Peter Kaiser modehuis is dan ook legendarisch te noemen.

Damesschoenen maat 35 Philippe Model

Aandacht voor kwaliteit en details is altijd al een belangrijk onderdeel geweest voor Philippe Model. Een voorbeeld van een detail is het symbool dat op elke schoen geborduurd is. Het symbool  'Le Blason', het wapenschild van Parijs, dat verwijst naar de magische plek waar het merk is ontstaan.

Damesschoenen maat 35 Red-Rag 

De collectie van Red-Rag kan worden omschreven als extravagant, opvallend en verre ven serieus. Alle schoenen zijn voorzien van opvallende details en prints die zowel stoer als brutaal zijn. Kortom, Red-Rag is tegendraads en eigenwijs.

Damesschoenen maat 35 Santoni 

Santoni is een Italiaans merk en opgericht in 1975 door Andrea Santoni. Later is het merk overgedragen aan zijn zoon Giuseppe. Al sinds de oprichting staat Santoni voor luxe, design en perfectie. Dit is terug te zien in de schoenen, die altijd elegant zijn en tot in de puntjes zijn afgewerkt. Santoni heeft naast een prachtige herencollectie, ook een wonderschone collectie dames.

Damesschoenen maat 35 Stefano Lauran 

Klassieke ontwerpen in de kleuren, materialen en prints van nu dát zijn typische Stefano Lauran schoenen. Stefano Lauran schoenen worden gemaakt van de beste leersoorten. Het label maakt zowel heren- als damesschoenen en alle modellen zijn overgoten met zo’n heerlijk Italiaans fashionsausje.

Damesschoenen maat 35 Unisa 

Als je op zoek bent naar trendy pumps, sandalen, hakken, booties of elegante laarzen, dan kom je al gauw uit bij dit merk. Het mediterrane label werkt met designers uit de hele wereld en dat is duidelijk terug te zien in de universele ontwerpen van hun schoenen. Dit verklaart de mondaine uitstraling van het merk.

Damesschoenen maat 35 Zinda 

Zinda schoenen laten zich kenmerken door bijzondere details, zoals: studs, glitters, borduursels en stiksels. Zinda schoenen zijn niet alleen subtiel versierd met allerhande details; het leveren van kwaliteit is en blijft de belangrijkste drijfveer van dit Spaanse label.

Kleine maat damesschoenen? Geen probleem!

Als jij gezegend bent met een kleine maat damesschoenen, dan hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van perfect passende en stijlvolle damesschoenen. Zoals je hebt kunnen zien, is er genoeg te vinden in maat 34 en maat 35. Voor jou dan ook geen concessies op het gebied van soort schoenen, merken en looksYou can have it all!