TERUG

Trendjournaal

Favoriete home office look

Geschreven door Maureen Apon

De lente is officieel van start gegaan. Dit is vaak dé periode waarbij we massaal aan de voorjaarsschoonmaak gaan. En nu we veel tijd thuis doorbrengen gaat dit vast wel goed komen. 


Naast een grondige schoonmaak is dit voor mij ook de perfecte periode om mijn kledingkast op te ruimen. Alle kleding en schoenen die een jaar lang niet gedragen zijn gaan weg. Deze doneer ik aan een goed doel, geef ik aan een vriendin of verkoop ik. En wanneer er items uit gaan mogen er ook nieuwe items in, that’s the deal. 


Zo is het een komen en gaan van kleding en schoenen door het jaar heen. Want deze garderobe update doe ik ieder seizoen. Qua stijl blijf ik redelijk hetzelfde, met soms een uitschieter hier en daar. Blij word ik van items die een goede kwaliteit hebben en tijdloos zijn. Hier kan ik zo jaren mee doen. Zoals een mooi paar laarsjes bijvoorbeeld. Dit is trouwens een item om juist dit seizoen in te investeren, want er is nu zoveel keus qua kleuren, prints en looks! 

Bekijk alle enkellaarsjes


In quarantaine zijn heeft in mijn ogen ook zo zijn voordelen. Zo kun je, na het opruimen van je garderobe, meteen op zoek gaan naar dat perfecte paar laarsjes. Gewoon online, vanaf de bank. 
En als ze dan binnen zijn trek je ze lekker thuis aan. Want thuis werken betekent niet dat je er iedere dag in je joggingpak bij hoeft te zitten. Dat is lekker voor een dagje maar het is ook wel zo fijn om een outfit aan te trekken waarin je je lekker maar vooral ook mooi voelt. Zo ben je ook nog eens een stuk productiever. Nog een reden dus om die laarsjes aan te schaffen ��


Mijn home officelook ziet er ongeveer zo uit. En slouchy jeans die zit als een joggingbroek maar er dan net even iets meer trendy uit ziet, en een blouse van een zachte luchtige stof waarin ik me goed en lekker kan bewegen. De laarsjes heb ik alvast aangeschaft voor als we straks weer alles kunnen en mogen doen. Tip van de dag: draag ze nu alvast binnenshuis zodat ze straks goed uitgelopen zijn en je er elke dag van kunt genieten!

Liefs,
Chris

Deze artikelen vindt u misschien ook interessant

Schoenenkennisbank

Behind the brand: Mace

Trendjournaal

De collectie van Lina Locchi

Trendjournaal

Dit is de perfecte outfit voor het terras

Rating | Entry Details

Voeg een reactie toe

Reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Shop de producten

enkellaarsjes

Lola Cruz

enkellaarsjes

€ 255,00

Te koop bij: Van den Assem

Inschrijven nieuwsbrief

© 2019 Van den Assem Schoenen