TERUG

­Assems Perfect Fit: comfort voor iedereen

Geschreven door Socialmedia

Comfortabele schoenen, waar u de gehele dag op kunt lopen zonder zere voeten te krijgen. Klinkt als een droom, wie wil dit nu niet? Toch zit er tussen merken verschil in comfort, net zoals er verschil in voeten is. Het ene merk kan aan uw voeten als gegoten zitten, terwijl het andere merk te breed, te smal, te laag of te hoog uitvalt. Tijd voor ons om de comfortschoen verder uit te lichten.

 

DNA van Van den Assem

Comfortschoenen zit in het DNA van Van den Assem. Al van oudsher, ruim 100 jaar geleden, focuste de familie Van den Assem zich op comfortschoenen in het hogere segment. Schoenen die er misschien niet per se mooi uitzagen, maar wel als pantoffels zaten. En dit onderdeel van het schoenenaanbod is tot de dag van vandaag nog steeds heel belangrijk. Want die pumps, laarzen of veterschoenen kunnen nog zo mooi zijn, maar wanneer na iedere keer dragen uw voeten vol met blaren zitten, trekt u deze schoenen toch net even wat minder graag aan.

 

Helaas wordt het woord comfort nog steeds als stoffig en oubollig gezien. Het beeld bij de comfortschoen is vooral een schoen die opa en oma dragen. Tijd om hier verandering in te brengen! Want de comfortschoen van toen, is zeker niet meer de comfortschoen van nu. Diverse merken zijn gaan verjongen en leeftijd is geen issue meer. Van dertig tot tachtig, iedereen kan de comfortschoen aan door het tijdloze en verfrissende uiterlijk waar de merken de laatste jaren zoveel aandacht aan hebben besteed.

 

Assems Perfect Fit

Om door de bomen het bos te blijven zien en dus de juiste keuze te kunnen maken op schoenengebied, hebben de merken die veel extra aandacht aan comfort besteden, het label ‘Assems Perfect Fit’ online gekregen. Zo zijn deze merken of modellen gemakkelijk te onderscheiden, wanneer u behoefte heeft aan deze extra comfort. De uitdrukking: ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’, gaat dan ook zeker niet meer op.

 

Comfortmerken uitgelicht

Er zijn een aantal merken die comfort met een hoofdletter C uitdragen. Wij lichten de merken toe en laten de mooiste pareltjes hiervan zien.

 

Hassia

Comfort staat het hoogst in het vaandel bij Hassia. Door het gebruik van soepele, maar toch stevig leer of andere materialen, is de pasvorm uitstekend en zeer comfortabel. Ook duurzaamheid is belangrijk bij Hassia. Veel van de modellen hebben een uitneembaar voetbed, waardoor het voetbed ook door uw eigen binnenzool of steunzool vervangen kan worden. Comfort ten top! Hieronder onze favoriete modellen van Hassia voor komend seizoen:

Peter Kaiser

Pumps waar u de hele dag op kunt lopen, daar staat Peter Kaiser om bekend. Übervrouwelijk en klassiek: Peter Kaiser is heel herkenbaar. Eenmaal een paar schoenen van dit merk gepast en u wilt niet meer anders. De pumps zijn er in diverse kleuren: van basic zwart tot vlammend rood. Onze favoriet modellen voor komend seizoen:

Brunate

Een klassieker uit de Italiaanse schoenenwereld: Brunate. Het merk is vooral gericht op lage schoenen, zoals mocassins, ballerina’s of instapschoenen. Gemaakt van de mooiste materialen, tijdloze kleuren met unieke details. Een aanvulling in uw schoenenkast:

Waldläufer

Waldläufer schoenen zijn met de grootste zorg ontworpen. Net als bij Hassia, hebben de meeste modellen van Waldläufer een uitneembaar voetbed. Nooit meer pijnlijke voeten, dat wil toch iedereen? Bekijk onze favoriete modellen van Waldläufer voor komend seizoen:

Deze artikelen vindt u misschien ook interessant

Trendjournaal

Stylingadvies over de trendboots van dit najaar

Trendjournaal

De witte schoen: zo draag je hem met flair!

Dit zijn de kledingtrends voor najaar 2020

Rating | Entry Details

Voeg een reactie toe

Reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Shop de producten

Inschrijven nieuwsbrief

© 2019 Van den Assem Schoenen