Stories

Behind the brand: Woden

Scandinavisch minimalisme in schoenen voor hem en haar

Deze 7 denim trends voor 2018 bewijzen waarom denim nooit uit de mode raakt

Denim is een stof die we in veel kledingstukken terugzien en die eigenlijk nooit uit de mode raakt. We zochten voor u de denim trends voor 2018 op, zodat u weet wat u kunt verwachten én wat u kunt dragen!
Stories

Shine bright like a diamond: waarom bruidssieraden u laten stralen op uw trouwdag

Bruidssieraden zijn een belangrijke aanvulling op uw trouwkleding. Maat wat zijn de trends op dit gebied? En waarom speelt de diamant zo'n belangrijke rol bij de sieraden voor de bruid? In dit artikel hebben we de handen ineengeslagen met Van Willegen Luxury Jewelry Concept Store en komt u het allemaal te weten!
Stories

Alles over brogues en hoe u deze schoenen stijlvol kunt combineren

Brogue schoenen voor heren hebben iets feestelijks en iets zakelijks. De versiering op de schoenen, die bestaat uit een reeks perforaties, maken de schoenen uniek. Als man kunt u deze schoenen zowel in formele als in casual gelegenheden dragen. Hoe? Dat leest u in dit artikel!
Stories

De looks van een gentleman? Met deze 15 items kunt u deze kledingstijl bepalen

Er zijn verschillende items die uw kledingstijl bepalen. Maar welke items zijn dat voor de gentleman? In dit artikel vindt u een verzameling van 15 items die vrijwel iedere gentleman bij zich draagt. Wilt u dus de look van een gentleman, dan zijn dit dé items om op te focussen!
Stories

Behind the brand: Hispanitas

Vanuit Spanje, met klasse: HISPANITAS
Lookbook

Zeg uw winterblues vaarwel door te overwinteren op deze 9 mooiste eilanden

Bent u de kou en de winter ook helemaal beu en bent u toe aan zon, zee, strand en palmbomen? Bekijk dan onze lijst met de 9 mooiste eilanden om te overwinteren en doe inspiratie op voor een vakantie naar een prachtig, zonnig eiland!
Lookbook

Casual maar stijlvolle look van Lonneke Nooteboom

Lookbook

De perfecte outfit voor date night creëert u met deze 20 schoenen onder een jurk

Welke schoenen onder een jurk? Het is een vraag die veel dames zichzelf stellen. Zeker rond Valentijnsdag. U wilt een onuitwisbare indruk maken en de juiste schoenen onder uw jurkje dragen daar natuurlijk aan bij. In dit artikel vindt u daarom 20 bijzonder mooie exemplaren. Neem snel een kijkje en doe inspiratie op!
© 2017 Van den Assem Schoenen