Lookbook

Shoes that keep you warm

Schoenen die door de zachte binnenvoering heerlijk warm zijn en zitten als pantoffels, maar tegelijkertijd ook nog eens super hip zijn: dat is de droom van iedere vrouw, toch? De schoenen van INUIKII voldoen aan deze eisen en zijn in de webshop te vinden in diverse kleuren en modellen.
Stories

Vrijdag Stijldag met Tessa

Iedere vrijdag vragen we een van onze Assem collega’s het hemd van het lijf over zijn of haar fashion favorites. Dagelijks worden zij geconfronteerd met tientallen schoenen, maar wat is hun favoriete paar? Tijd om hier achter te komen en ze aan u voor te stellen!
Lookbook

Shop de juiste kinderschoen

Christel Bezemer gaat samen met haar zoontje Milan langs bij Van den Assem aan de Bergse Dorpsstraat 59 in Rotterdam. Christel is op zoek naar nieuwe schoenen voor haar zoontje, maar ze weet niet precies welke schoenen de juiste zijn voor Milan.
Editors' picks

Alstublieft: Excellente cadeau-ideeën voor de feestdagen 

Met de feestdagen voor de deur is het gift shopping gestart. Er is maar een doel: zorgen voor een brede glimlach op het gezicht van de ontvanger van het cadeau.
Editors' picks

Herenjassen Herno

Het merk Herno is in 1948 opgericht door Giuseppe Marenzi en zijn vrouw Alessandra Diana. De jassen van Herno zijn waterafstotend en voelen als een tweede huid.
Agenda

Danie Bles & Van den Assem 

Danie Bles heeft, in samenwerking met Catarina Martins, drie booties uitgebracht. Aanstaande zondag 4 december staat ze in onze dameswinkel om jou persoonlijk stijladvies te geven en deze laarsjes te presenteren.

Met de decembermaand voor de deur zijn er gelegenheden genoeg die vragen om pumps: ow.ly/GASj306Aw5X pic.twitter.com/6G1unMbk6x

Stories

Pantoffelparels – sloffen die gezien mogen worden 

Op de exemplaren uit de huidige najaarscollectie zou u echter zomaar per ongeluk de straat op kunnen lopen, want de nieuwe pantoffels zijn verbazingwekkend hip schoeisel!

Get the Furla feeling

Een mooie tas fleurt uw outfit op en maakt het af. Of het nu een crossbody, handtas of clutch is: een tas mag gezien worden. En het Italiaanse merk Furla begrijpt dat helemaal!
Lookbook

Shoes we love: Magnanni

Al bijna zestig jaar maakt het Spaanse merk Magnanni verfijnde en stijlvolle herenschoenen op een ambachtelijke manier. In de bijgevoegde video worden verschillende type schoenen van Magnanni weergegeven.
© 2015 Van den Assem Schoenen