Look of the week by Lonneke Nooteboom!

In dit artikel leest u hoe Lonneke Nooteboom, founder van Style My Day, een najaarslook styled gecombineerd met de booties van het merk Maripé.
Lookbook

Back to the Future! De modetrend voor de durfal: stralen met metallic

Metallic is de sprankelende najaarstrend van 2017. Metallic schoenen combineren; hoe doet u dat? Lees hier handige tips & tricks!
Stories

Zonder gewiebel op hakken lopen? Met deze 14 tips loopt u zonder problemen op hakken!

Goed op hakken lopen is niet eenvoudig. De 14 tips uit dit artikel kunnen u helpen om van goed op hakken lopen uw handelsmerk te maken.
Stories

De eindeloze mogelijkheden van de herenboots: 9 top laarzen uitgelicht

Herenboots behoren tot de populaire schoenen aankomende winter. Welke trends er binnen de herenboots te onderscheiden zijn, leest u in dit artikel.
Stories

Behind the brand: Maripé

Ontdek de prachtige najaarscollectie met een elegante Italiaanse touch
Stories

Hotspots in Breda 'De Parel van het Zuiden’

Aan het begin van dit jaar heeft Van den Assem een gloednieuw filiaal in Breda aan de Wilhelminastraat geopend. In dit artikel leest u vijf hotspots van de Wilhelminastraat en de Ginnekenweg.
Stories

Verbeter uw handicap op één van deze mooie golfbanen in de omgeving van Breda

Wilt u uw handicap verbeteren? Waarom doet u dit niet op één van deze 15 mooiste golfbanen rondom Breda? Prachtige banen voor een goed spel.

Najaarslook in Milaan

Christel, ook wel bekend als personal style blogger styled by chris laat u door middel van twee looks zien hoe u de oudroze puma sneakers kunt dragen.
Stories

Stijlvol en praktisch: zo vindt u uw perfecte werktas (10 slimme tips)

Bent u op zoek naar de perfecte werktas? Aan de hand van 3 snelle stappen en 10 slimme tips vindt u uw perfecte match! Zowel praktisch als stijlvol.
© 2017 Van den Assem Schoenen