Skip to content

Marc Cain damesaccessoires

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Marc Cain accessoires

   Marc Cain heeft naast een collectie schoenen en tassen ook een collectie accessoires. Het assortiment bestaat uit prachtige riemen. Marc Cain vindt het belangrijk om aandacht te schenken aan design, kwaliteit en een goede pasvorm. De tassen van Marc Cain zijn volgens de laatste modetrends.

   Marc Cain

   Het internationaal succesvolle modebedrijf Marc Cain werd opgericht in 1973 door Helmut Schlotterer. Bij Marc Cain staat innovatief denken centraal. De eisen zijn hoog voor design, kwaliteit, materialen, nieuwe verwerkingstechnieken en pasvorm. Alles moet kloppen voordat het in de winkel ligt. 

   Het bedrijf biedt exclusieve kleding, schoenen en accessoires aan voor vrouwen en richt zich met het uitgebreide assortiment niet op een specifieke doelgroep. Wel is te stellen dat het merk zich richt op modieuze vrouwen die van tijdloze mode houden.

   Bestel uw riemen van Marc Cain eenvoudig in onze webshop

   Bestel de riemen van Marc Cain eenvoudig online of kom langs bij een van onze winkels om de schoenen te bekijken. De schoenen worden na het plaatsen van de bestellingen binnen enkele dagen gratis bij u thuisbezorgd. Toch niet helemaal naar wens? U kunt ze gratis retourneren.