Skip to content

Damesaccessoires Coach

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Coach

   “ To become the company that defines global modern luxury”

   Begonnen in 1941 als een familiebedrijf in New York City, is Coach een merk dat staat voor authenticiteit, innovatie en relevantie. Gegroeid vanuit het product en altijd blijven staan voor de belangrijkste merkeigenschappen, is het bedrijf pionier in lederwaren en accessoires geworden tijdens het tweede deel van de twintigste eeuw. 

   Beginnend met het definiëren van toegankelijke luxe voor de nieuwe generatie in Noord-Amerika, bood Coach een alternatief voor de traditionele luxe. Vervolgens is het bedrijf uitgegroeid buiten hun thuisbasis, om op internationaal niveau relevantie te bieden in vernieuwende luxe lederwaren. 

   Coach hecht waarde aan het koesteren van een cultuur die doordacht is met creativiteit, innovatie, ondernemerschap, leren en prestaties te leveren die boven verwachting zijn. De Coach cultuur is een weerspiegeling van deze kernwaarden die gedefinieerd zijn in de Coach Values, die reflecteren op de hoogwaardige en verfijnde collectie in lederwaren en accessoires. 

   Vandaag de dag is dit Amerikaanse prachtmerk beschikbaar op vijf continenten, in meer dan 1.000 direct bediende winkels en sinds kort ook bij Van den Assem! 

   Gratis thuisbezorgd

   De collectie van Coach wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland, België en Duitsland. De lederwaren en accessoires worden binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden en zijn vervolgens niet veel later bij u thuis!