Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
SALE t/m 40% korting!
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu
    Het spijt ons... Wij hebben overal gezocht - hebben iedere schoenendoos en iedere tas omgekeerd - maar helaas kan deze pagina niet gevonden worden. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan in de spelling, of dat de artikelen die u zoekt uitverkocht zijn.

Alfredo Gonzales

Het verhaal van Alfredo Gonzales is opvallend met een grappige twist. Alfredo Gonzales is van oorsprong een Mexicaan. Hij won ooit tijdens een drankwedstrijd honderd pesos en een ezel. Dit was voor hem genoeg om weg te gaan uit zijn woonplaats, maar waar hij naartoe ging wist hij nog niet. Uiteindelijk kwam hij uit in New York. Hij verruilde zijn sombrero voor een baseball pet en zijn ezel voor een skateboard. Alfredo begon met werken in een sokkenfabriek en besloot deze sokken een eigen twist te geven met knopen die hij vond op straat. De sokken van Alfredo vielen zo erg op dat zijn sokken nu zelfs in Europa verkrijgbaar zijn.

De sokken van Alfredo Gonzales hebben opvallende kleuren en designs. De sokken van Alfredo Gonzales mogen gezien worden! Combineer daarom de sokken met bijvoorbeeld schoenen van adidas Originals. De sokken van Alfredo Gonzales zijn verkrijgbaar in geselecteerde filialen van Van den Assem Schoenen en online.