Skip to content

Gele accessoires

Fris de boel op met gele accessoires en je dag begint vrolijk.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Gele accessoires

   De een houdt ervan, terwijl de ander er niets van moet hebben. De kleur geel roept hoe dan ook emoties bij je op. Team ja-geel zegt ja tegen de kleur, omdat er geen vrolijkere kleur bestaat dan geel. Het is immers de kleur van de zon. Team nee-geel wil liever niet gezien worden in de kleur vanwege...ja waarom niet? Een en ander heeft misschien te maken met de betekenis van de kleur in de geschiedenis. Zo was het vroeger de kleur van de 'zotten' en werd geel ook gebruikt als herkenningsteken, zoals tijdens de verschrikkelijke Jodenvervolging in de twintigste eeuw. Geen fijne associaties dus. Desalniettemin is geel een opvallende kleur en een kleur waar je over het algemeen punten mee scoort op vrolijkheidsniveau.

   Van riem tot tas en weer terug

   Gele accessoires zijn er in vele uitvoeringen. Je kunt het zo geel maken als je wilt. Kies voor een gele riem, sjaal, portemonnee of een gedurfd geel hoedje. Ook is er natuurlijk de gele tas. Deze kan en mag niet ontbreken binnen de categorie gele accessoires. Een gele tas staat fris, vrolijk en heeft een groots effect op je outfit. In onze webshop, en ook in onze winkels, vind je een mooie collectie aan gele tassen. Topmerken als GUESS, Lina Locchi en Stand Studio toveren met geel. Met als resultaat een tas waar je direct vrolijk van wordt.

   Het combineren van gele accessoires

   Geel lijkt misschien een moeilijke kleur, maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt dan is het combineren van de kleur geel een eitje. Er zijn namelijk een heleboel combinaties mogelijk, waardoor jouw gele accessoires het beste tot hun recht komen. Wat dacht je van geel met turkoois? Gedurfd, maar oh zo mooi. Iets veiligere combinaties zijn geel met (licht)grijs, geel met beige en geel met wit. Het geel biedt een mooi contrast in de zojuist genoemde kleurencombinaties. Mag het iets spannender? Kies dan voor een extra kleur, zoals geel met paars, geel met fuchsia, geel met (licht)blauw, geel met groen of geel met lavendel. Houd jij intens van de kleur geel? Combineer dan verschillende tinten geel met elkaar. Gaaf!

   Vertrouwd shoppen op assem.nl

   Heb je nú gele accessoires nodig en geen tijd om naar de stad te gaan? Neem plaats in je luie stoel en laat je ogen over onze collectie gele accessoires gaan. Binnen een half uur weet jij wat er te koop is en waar je blij van wordt. En blij worden van gele accessoires is niet moeilijk, want zo'n vrolijke kleur werkt direct positief op je gemoedstoestand. Kijk rustig rond, bestel wanneer je er klaar voor bent en ontvang (vaak al) de volgende (werk)dag jouw nieuwe gele accessoires. Heel veel plezier met jouw vrolijke aankoop!