Skip to content

TOMS slippers

TOMS slippers zitten heerlijk, omdat ze a: veel draagcomfort bieden en b: met de aankoop van een paar TOMS slippers help je ook weer andere mensen. Win-win!

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Highlights
  Prijs
  € 37 - € 38
  Mijn filters
  TOMS Toms Dames Slippers Zwart Mallow Crossover TOMS Toms Dames Slippers Zwart Mallow Crossover
  TOMS Slippers , 2 kleuren
  54,95 37,95
  • Toms Dames Slippers Zwart Mallow Crossover
  • Toms Dames Slippers Gebroken wit Mallow Crossover
  Item 1 of 2
  -30%
  Kies je maat

  TOMS slippers

  Wij zijn dol op TOMS. Ten eerste omdat ze mooie schoenen maken, zoals de TOMS slippers. Maar je kent TOMS waarschijnlijk van de bekende espadrilles. Het Amerikaanse merk werd in 2006 opgericht door Blake Mycoskie, nadat hij op vakantie was in Argentinië. Tijdens zijn reis door Argentinië ontmoette hij een vrouw die schoenen schonk aan arme kinderen. Blake was hier dusdanig van onder de indruk, dat hij besloot haar te helpen. Dat was het begin van TOMS.

  Uitgebreide collectie

  Omdat espadrilles hele populaire schoenen waren om te dragen in Argentinië ontwierp Blake zijn eigen espadrilles. Deze espadrilles herken je aan de welbekenden touwzool, grove stiksels en de canvas bovenzijde. Inmiddels bestaan er TOMS espadrilles in allerlei verschillende kleuren en motieven. Van felroze tot zwart/wit en van luipaardprint tot neongroen: bedenk een uitvoering en TOMS heeft er espadrilles van gemaakt. Inmiddels is de collectie uitgebreid met sneakers, instapschoenen, sandalen, pantoffels en ook slippers. TOMS slippers hebben een fijn voetbed, waardoor je de hele dag moeiteloos op de slippers rondloopt.

  Do good schoenenmerk TOMS

  One for one is een do good-model waar TOMS heel veel goeds mee heeft kunnen doen. Want toen Blake Mycoskie besloot om espadrilles te gaan maken, en kinderen te helpen, bedacht hij het One for One-model. Voor elk verkocht paar TOMS, schonk hij een paar schoenen aan kinderen in ontwikkelingslanden. Op deze manier hielp hij tienduizenden kinderen aan nieuwe schoenen. Intussen is het One for One-model vervangen door een andere genereuze aanpak: TOMS doneert een derde van de winst aan sociale initiatieven, met inbegrip van contante subsidies en samenwerkingen met buurtorganisaties, om duurzame veranderingen teweeg te brengen. Nu je dit weet, lopen je nieuwe TOMS slippers nóg lekkerder toch?

  Shop jouw TOMS slippers op assem.nl

  Een topmerk als TOMS dat zoveel goeds voor de wereld doet, krijgt een groot podium bij ons. Ons assortiment aan TOMS schoenen is dan ook heel ruim. Op assem.nl vind je verschillende sneakers, sandalen, instapschoenen, pantoffels en dus ook TOMS slippers. Bestel je nieuwe TOMS slippers of andere TOMS schoenen vandaag nog, en je hebt je nieuwe favorieten vaak al de volgende (werk)dag in huis. Neem rustig de tijd (100 dagen!) om te beslissen of je ze wilt houden. Terugsturen mag altijd en is gratis. Veel plezier met jouw nieuwe TOMS!