Skip to content

TOMS heren pantoffels

Toe aan warme voeten? Bekijk hier ons assortiment aan TOMS heren pantoffels.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   TOMS heren pantoffels

   Thuiskomen is het moment dat je je schoenen uittrekt en in je pantoffels schiet. En dan niet zomaar pantoffels, maar pantoffels die luxe aanvoelen. Die jarenlang meegaan en die uiteraard heerlijk aanvoelen. TOMS heren pantoffels voldoen helemaal aan die beschrijving. Daarnaast zien de TOMS heren pantoffels er mooi uit én steun je door het kopen van TOMS een heleboel goede initiatieven.

   Wear TOMS. Wear good.

   Het TOMS verhaal begint in 2006 als een Texaanse ondernemer, Blake Mycoskie, op vakantie is in Argentinië. Hier ontmoet hij een vrouw die schoenen regelt voor kinderen die geen schoenen hebben. Hij raakt door haar geïnspireerd en besluit het schoenenmerk TOMS op te richten, waarin hij het befaamde one-for-one-model opneemt. Oftewel: wanneer je een paar TOMS koopt, krijgt er iemand ergens op de wereld ook een paar schoenen. Inmiddels is dit model vervangen door een ander do-good initiatief. De missie is hetzelfde -mensen helpen-, maar de uitvoering dus net iets anders. Het bedrijf staat 1/3 van zijn winst af en steunt hiermee sociale initiatieven, die op lokaal gebied meer gelijkheid willen creëren. TOMS lopen lekker, maar als je weet dat dit het neveneffect is van jouw aankoop, dan lopen TOMS schoenen en dus ook TOMS heren pantoffels nóg lekkerder.

   Pantoffels voor heren

   Mensen helpen, terwijl jij op een paar heerlijke TOMS heren pantoffels loopt. Goed vooruitzicht, nietwaar? Binnen de collectie TOMS heren pantoffels heb je de keuze uit dichte en open pantoffels. Verder zijn de pantoffels gemaakt van wol en leer of van bijvoorbeeld veganistische stoffen en materialen, zoals biologisch katoen of gerecycled polyester. TOMS heren pantoffels shop je voor minder dan 60 euro. Als je jouw TOMS heren pantoffels liever in de sale koopt, schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief. Op deze manier ben je als eerste op de hoogte van een aankomende sale.

   Gratis verzenden en retourneren

   Heeft jouw bestelling een waarde van minimaal 50 euro? Dan is verzending en retournering helemaal gratis. Ook krijg je 100 dagen bedenktijd als je jouw TOMS heren pantoffels eenmaal binnen hebt. Als je op een werkdag voor 23.59 bestelt, dan heb je jouw warme pantoffels de volgende werkdag al in huis. Heb je trouwens een vraag over TOMS, over een van onze andere merken of over je bestelling? Blijf er niet mee rondlopen. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.