Skip to content
Fijnproever in schoenen

Herenlaarzen

Op deze pagina vind je alle herenlaarzen die wij bij Van den Assem Schoenen te bieden hebben. De herenlaarzen zijn stoere boots van hoge kwaliteit. Shop jouw nieuwe herenlaarzen online bij Van den Assem of kom langs in onze winkels. 

  Maat
  Maat
  Materiaal
  Prijs
  € 359 - € 390
  Binnenvoering
  Soort laars
  Schachthoogte

  Heren laarzen

  Binnen de nieuwe collectie nemen de laarzen ook dit jaar weer een prominente plaats in. Dit komt aan de ene kant door de populariteit van de laars in het algemeen, maar aan de andere kant ook door de uitstekende kwaliteit waar je van kunt profiteren. Er is gebruik gemaakt van de beste materialen, waardoor de laarzen het natuurlijk uitstekend zullen doen in zowel de herfst, de winter, als de lente, aangezien water en bijvoorbeeld sneeuw of ijs geen kans zullen krijgen de voeten te bereiken in de laarzen.

  De laarzen zijn dit jaar beschikbaar in een aantal verschillende kleuren. Het gaat hierbij om bruin, cognac, taupe en zwart, dus vooral de wat donkerdere kleuren. Deze kleuren zullen over het algemeen goed aansluiten bij de donkere kleuren die je tijdens deze seizoenen vaak draagt, waardoor er een uitstekende combinatie zal ontstaan. De laarzen zijn daarbij net als de booties, de mocassins en de pantoffels natuurlijk van de beste merken. Hierbij kun je denken aan de laarzen van Dubarry. De laarzen zijn zowel in onze winkels, als online te koop.