Skip to content

Havaianas schoenen

De slippers van Havaianas staan synoniem voor strand, zon en vakantie. Havaianas bestaat sinds 1998 en is sindsdien niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De teenslippers zijn in het begin ontworpen met een Braziliaanse vlag, om zo het voetbal team te ondersteunen. Lopen op deze beroemde Braziliaanse slippers is een statement geworden.

Maat
Mijn actieve filters
Categorieën
Merk
Maat
Prijs
€ 21 - € 36
Kleur
Trends
Mijn actieve filters

Havaianas schoenen

Hebben we het over Havaianas schoenen, dan bedoelen we met name de Havaianas slippers. Havaianas schoenen staan synoniem voor strand, zon en vakantie. De Braziliaanse teenslippers zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken sinds 1998. De fabrikant kreeg destijds de geniale ingeving om een Braziliaanse vlag op de banden van de slippers te plaatsen, als steunbetuiging aan het voetbalteam. Het succes werd in een mum van tijd fenomenaal, de slippers werden een wereldwijde hit. Bij Van den Assem vind je een uitgebreide collectie damesslippers en -sandalen van Havaianas.

Havaianas slippers

De Havaianas slippers en teensandalen voor dames zijn niet alleen sierlijk om te zien, de speciale rubbersamenstelling zorgt ervoor dat ze huidvriendelijk en soepel zijn en daarnaast ook nog eens reukloos. Wie aan Brazilië denkt, denkt aan de warme zon en lachende gezichten en daarmee wordt het merk ook terecht geassocieerd. Lopen op de beroemde Braziliaanse slippers is een statement geworden. Het staat voor energie, enthousiasme en joie-de-vivre.

Shop je Havaianas online bij Van den Assem

Levensgenieters opgelet, bij Van den Assem schoenen vind je een breed assortiment aan Havaianas, in allerlei kleuren en voor alle smaken en voor alle leeftijden. Neem alvast een kijkje in onze nieuwe collectie. Zit je kleur of model er niet bij? Laat je dan ook eens inspireren door modellen slippers en sandalen voor dames van een van onze andere kwaliteitsmerken!