Skip to content

Co'Couture dameskleding

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   De kleding van Co’Couture

   De collectie aan Bestel nu je Co’Couture dameskleding bij Van den Assem Schoenen. Gratis verzending en retour op 130 top merken. Dameskleding van het merk Co’Couture bestaat uit prachtige items. Van een opvallende eyecatcher tot een blouse met een bloemenprint. Het merk voorziet vrouwen graag van de laatste trends, dit is dan ook terug te zien in de kledingitems van Co’Couture.

   Het verhaal van Co'Couture

   Co’Couture is een opkomend Deens dameskledingmerk wat is opgericht in 2015. Co’Couture streeft ernaar om klanten een vernieuwde look te bieden met een mix van edgy details en mooie kwaliteitsstoffen. Co’Couture is voor de fashionable vrouw die de laatste trends op de voet volgt. De kledingstukken is een mix van Scandinavische eenvoud met een Franse chique touch. Dit resulteert in een perfect silhouet met aandacht voor detail. Co’Couture staat voor elegantie en vrouwelijkheid. 

   Bestel uw dameskleding van Co’Couture bij Van den Assem

   Op assem.nl vindt u de laatste damescollectie van Co’Couture. Co’Couture levert zes verschillende collecties per jaar die geïnspireerd zijn op Scandinavische minimalisme en Franse chique styling. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, wordt de bestelling gratis bij je thuisbezorgd binnen 1-3 werkdagen! Als de kleding niet naar wens is, kun je de kleding gratis retourneren. Je vindt de collectie van Co’Couture in één van onze geselecteerde winkels.