Skip to content

Giftshop: geven maakt gelukkig

De feestdagen zijn een ideaal moment om even stil te staan bij de mensen om je heen en om hen in het zonnetje te zetten. Daarom hebben we bij Van den Assem een giftshop geopend waar jij de leukste kerstcadeaus kunt ontdekken. Voor je vrienden, familie, of jezelf. Kun je niet kiezen? Dan hebben we ook een giftcard, dat is voor iedereen geschikt.

Als kers op de taart kun je je cadeau feestelijk laten inpakken met onze inpakservice. Voor slechts €1,95 verpakken we jouw geschenk op een mooie manier, waardoor het geven nog specialer wordt.

Giftcard

Van den Assem Giftcard

Hét perfecte cadeau

Op zoek naar hét perfecte cadeau? Kijk niet langer verder en geef een Van den Assem giftcard! Zo kan de ontvanger zelf het cadeau van hun dromen shoppen. De giftcard wordt in een luxe cadeauverpakking verzonden en heeft een waarde van €25,-.

SHOP NU

Verras haar met stijlvolle geschenken die haar laten stralen. Onze collectie bevat verschillende cadeaus, van warme accessoires tot aan tijdloze tassen. Je vindt hier het perfecte cadeau om haar te laten zien hoe speciaal ze voor je is. Laat je inspireren en ontdek hoe leuk gift giving kan zijn!

Item 1 of 8

Van verfijnde accessoires tot praktische gadgets, onze giftshop heeft verschillende cadeaus die perfect aansluiten bij zijn stijl en interesses. Maak zijn dag extra bijzonder en laat zien hoeveel hij voor je betekent. Ontdek de magie van gift giving!

Item 1 of 8
HET PERFECTE CADEAU

UGG

Item 1 of 7

Cadeaus onder de €50,-

Item 1 of 6