Skip to content

Beige riemen

Op zoek naar een riem die overal bij past? Kijk dan eens naar ons assortiment aan beige riemen.

  Maat
  Merk
  Highlights
  Maat
  Prijs
  € 64 - € 100
  Collectie
  Materiaal
  La Boucle La Boucle Heren Riemen Beige originale La Boucle La Boucle Heren Riemen Beige originale
  La Boucle Riemen , 10 kleuren
  69,95
  • La Boucle Heren Riemen Beige originale
  • La Boucle Heren Riemen Zwart originale
  • La Boucle Heren Riemen Grijs originale
  • La Boucle Heren Riemen Blauw originale
  Item 1 of 10
  Kies je maat
  Assem Essentials Assem Essentials Dames Riemen Beige 8659 Madeleine Assem Essentials Assem Essentials Dames Riemen Beige 8659 Madeleine
  Magnanni Magnanni Heren Riemen Zand 1078 crostidifu Magnanni Magnanni Heren Riemen Zand 1078 crostidifu
  Magnanni Riemen , 14 kleuren
  99,95
  • Magnanni Heren Riemen Zand 1078 crostidifu
  • Magnanni Heren Riemen Zwart 1078 crostidifu
  • Magnanni Heren Riemen Blauw 1078 crostidifu
  • Magnanni Heren Riemen Midden bruin 1078 crostidifu
  Item 1 of 14
  Kies je maat
  Dante6 Dante6 Dames Riemen Beige cinque Dante6 Dante6 Dames Riemen Beige cinque
  Dante6 Riemen , 2 kleuren
  109,95 65,95
  • Dante6 Dames Riemen Beige cinque
  • Dante6 Dames Riemen Zwart cinque
  Item 1 of 2
  -40%
  Kies je maat

  Beige riemen

  Basics zijn handig om in je kleding- en schoenenkast te hebben. Zo heeft iedereen wel een mooie jeans, een aantal standaard T-shirts en een paar witte sneakers bijvoorbeeld. Aan dit rijtje van onmisbare basics kun je ook een beige riem toevoegen. Beige riemen draag je bij verschillende outfits en vallen nooit op. Op deze pagina vind je al onze beige riemen bij elkaar. Er zijn beige riemen voor zowel dames als heren.

  Daarom draag je een riem

  Een riem draag je, omdat je je broek op z'n plaats wilt houden. Dat is in ieder geval voor velen de belangrijkste reden voor het dragen van een riem. Zeker wat betreft de heren. Maar er zijn meer redenen om een riem te dragen. Zo is het een (on)geschreven regel voor de heren dat als een broek is voorzien van riemlussen, je ook een riem hoort te dragen. Ongevulde lussen horen namelijk niet. Voor dames kan het dragen van een riem een andere reden hebben. Het kan helpen om een kledingstuk beter bij je figuur te laten passen en je kunt hem dragen voor de show. Het aanschaffen van een beige riem, is voor iedereen dus anders. Maar welke reden je ook hebt, beige riemen komen hoe dan ook van pas omdat ze goed combineren met verschillende kleuren.

  Match je riem met je schoenen

  Ken je de moderegel: match je riem met je schoenen? Zeker voor de heren is dit een belangrijke regel. Daarom zijn er schoenenmerken die ook bijpassende leren riemen maken. Kijk maar eens naar Magnanni of Santoni bijvoorbeeld. Deze tijdloze merken hebben het vervaardigen van leer tot een kunst verheven. En niet alleen schoenen en riem kunnen een mooi geheel samen vormen. Neem hierin ook je manchetknopen en bijvoorbeeld je pochet mee. Als je kiest voor een van onze beige riemen, doe je er dus goed aan om ook de rest van outfit qua kleur onder de loep te nemen.

  Bestel makkelijk en snel op assem.nl

  Een bestelling doen bij Van den Assem levert veel voordelen op. Ons doel is namelijk om jouw online winkelervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Geen ingewikkelde systemen of betaalmethodes dus. Dankzij een overzichtelijke website kun je precies vinden waar je naar op zoek bent en is jouw stijl en maat altijd met een paar klikken op de muis binnen bereik. Ook over onnodige kosten hoef je je geen zorgen te maken, want elke bestelling met een bedrag van minstens 50 euro wordt binnen 1 tot 3 werkdagen gratis bij je thuis bezorgd. Voldoet de riem niet aan je verwachtingen? Ook het retourneren van een pakket kost je helemaal niks. Zo hoef je de bestelling enkel bij een pakketpunt af te leveren en doen wij de rest. Veel makkelijker wordt het niet.