Skip to content

WOMSH schoenen

De duurzame schoenen van WOMSH zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. De collectie van WOMSH schoenen is geschikt voor dames en voor heren. Met hun speciale 'vegan line' voldoen zij aan de vraag naar veganistische schoenen. Bestel jouw nieuwe WOMSH sneakers online bij Van den Assem Schoenen. 

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   WOMSH ‘Word Of Mouth Shoes’

   WOMSH oftewel  ‘Word Of Mouth Shoes’ is een innovatief en jong schoenenmerk dat zich sinds 2014 inzet voor een milieubewustere samenleving. De merknaam refereert naar schoenen die communiceren en een boodschap overbrengen. Door het gebruik van mond tot mond reclame probeert WOMSH het respect voor het milieu te bevorderen. De slogan van het bedrijf is dan ook ‘’ a pair of shoes cannot save the planet, but the people who wear them can’. WOMSH ontwerpt, maakt en verpakt hun schoenen in Italië. De materialen die hiervoor worden gebruikt worden zorgvuldig geselecteerd. Na jaren van hard werken heeft WOMSH het voor elkaar gekregen om de internationale markt te betreden met een  product dat goed gemaakt, mooi en milieuvriendelijk is. Dit alles met als doel duurzame schoonheid.

    

   WOMSH, voor iedereen die een steentje bij wil dragen aan een milieubewustere samenleving

   WOMSH ontwerpt sneakers voor zowel mannen als vrouwen. De schoenen, met als doel een milieubewustere samenleving, zijn gemaakt met materialen die dit doel moeten stimuleren.  Zo heeft WOMSH een ‘Vegan Line’, waarbij  geen dierlijke materialen gebruikt worden bij het produceren van de schoenen. De ‘vegan’ sneakers  zijn milieuvriendelijk en waterbestendig. Ook houden ze warmte vast en zorgt het tegelijkertijd voor een hoog ademend vermogen. Het materiaal dat WOMSH gebruikt bij het maken van de ‘Vegan Line’ is  appelvezels (Apple Skin), geproduceerd door het bedrijf Frumat Leather. De sneakers die WOMSH maakt zijn erg trendy en hebben een goede pasvorm. Ze kunnen gedragen worden bij elke gelegenheid, dus het maakt niet uit of je een informele- of formele gelegenheid hebt, de sneakers zullen op beide gelegenheden goed tot zijn recht komen.

    

   Sneakers van verschillende materialen en uitstekende kwaliteit

   Het aanbod van WOMSH is veelzijdig voor zowel mannen als vrouwen. Zo zijn er verschillende modellen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Alle schoenen zijn gemaakt van leer, metaalvrij leer en appelvezels (Apple Skin). Een steentje bijdragen aan een milieubewustere samenleving is iets dat Van den Assem ook graag doet en daarom zijn de sneakers nu makkelijk te bestellen op de webshop en in de winkels. Mochten de schoenen niet passen dan kun je ze gratis terugsturen! Kijk voor de schoenen van WOMSH en vele andere merken op assem.nl.