Gratis verzending en retourneren *
Gratis verzending en retourneren *
Klantenservice
Klantenservice 088 - 133 31 33
Thuiswinkel Waarborg Ecommerce europe
Gratis verzending en retourneren *
Gratis verzending en retourneren *

Verzending in Nederland binnen 1 tot 3 werkdagen. U kunt uw bestelling ook op diverse afhaallocaties in Nederland ophalen.

Daarnaast bezorgen wij ook in België en Duitsland.

Retourneren binnen Nederland is altijd gratis.

Indien uw bestelling volledig uit artikelen met 50% korting of meer bestaat, brengen wij een verzendbijdrage van € 6,95 in rekening.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09:00-21:00, zaterdag 09:00-17:00

U kunt uw vraag ook per e-mail (webshop@assem.nl) stellen.

Indien u reeds besteld heeft, verzoeken wij u vriendelijk uw ordernummer te vermelden.

Log in om uw favorieten in uw schoenenkast te plaatsen.

Klittenbandschoenen

Klittenbandschoenen bieden natuurlijk het ultieme gemak voor uw kind. De jongens staan over het algemeen bekend als de schoenendragers die geen tijd hebben voor allerlei lastige veterconstructies; waardoor deze sluitingen voor hen ideaal zijn. Bij de klittenbandschoenen is er daarbij natuurlijk voor gezorgd dat er gebruik is gemaakt van de beste materialen, om ervoor te zorgen dat de schoenen ook een aantal jaar mee zullen gaan en u en uw kind er lang plezier van zullen hebben. De klittenbandschoenen zijn afkomstig van drie verschillende merken; te weten Hip, Little David en  Converse, die allen hun kwaliteiten hebben bewezen binnen de jongensschoenen.

De klittenbandschoenen zijn daarbij in een aantal verschillende kleuren beschikbaar, zodat uw kind tijdens ieder seizoen trendy voor de dag kan komen. Zo zullen bijvoorbeeld beige, grijs en wit het goed doen in de zomer, terwijl het in de winter fijn is om met blauw of cognac voor de dag te kunnen komen. Zo zal uw kind op zijn klittenbandschoenen in ieder geval altijd goed voor de dag komen. De klittenbandschoenen zullen net als de laarzen, pantoffels en sandalen dan ook snel een plek in het hart van uw kind kunnen veroveren, om daar vervolgens nooit meer weg te gaan.

Verzending binnen 1-3 werkdagen

Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland*

Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland*

Gratis en eenvoudig ruilen of retourneren binnen Nederland

Gratis en eenvoudig ruilen of retourneren binnen Nederland

Veilig betalen

Veilig betalen