Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu

Mocassins dames

Mocassins voor dames bieden een unieke combinatie van een hoop comfort en een prachtige uitstraling. Het is een schoen waarmee u aan de ene kant netjes voor de dag kunt komen, terwijl u aan de andere kant kunt profiteren van een schoen die heerlijk zit.

Mocassins

Mocassins bieden een unieke combinatie van een hoop comfort en een prachtige uitstraling. U kunt op die manier bijvoorbeeld heel netjes voor de dag komen, terwijl u aan de andere kant kunt profiteren van een schoen die heerlijk zit en op die manier gemakkelijk de hele dag gedragen kan worden. De mocassins zijn om die reden dan ook heel populair onder vrouwen die er bijvoorbeeld op hun werk goed uit dienen te zien, maar aan de andere kant veel lopen en daarom veel hebben aan schoenen die lekker zitten.

Mocassins zijn voor hen over het algemeen een ideale oplossing. De mocassins zijn net als bij het modecomfort en de pantoffels en pumps afkomstig van een aantal grote en bekende merken. Het gaat hierbij om Attilio Giusti LeombruniSioux en Waldläufer. De mocassins van deze merken zijn van een uitstekende kwaliteit en bieden op die manier dan ook de mogelijkheid om er tijdens de verschillende seizoenen heerlijk op te lopen. Zo zullen de kleuren beige, blauw en rood het bijvoorbeeld goed doen in de zomer. Aan de andere kant kunt u in de winter uitstekend uit de voeten met de mocassins in het bruin, grijs of zwart.