Skip to content

Kendall + Kylie damesschoenen

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Kendall + Kylie damesschoenen

   De damesschoenen van het merk Kendall + Kylie zijn de schoenen voor de modieuze vrouw. De collectie van Kendall + Kylie bestaat uit een gevarieerd aanbod, van een hippe sneaker tot een elegante pump.

   Het verhaal achter Kendall + Kylie

   Kendall + Kylie is een internationaal lifestylemerk dat gecreëerd is door de stijliconen Kendall en Kylie Jenner in 2012. Met de omgeving van het digitaal landschap en alle social media kanalen die hiertoe behoren, hebben de twee zussen zich gedefinieerd als twee van de populairste iconen en persoonlijkheden van deze generatie. De stijl kan omschreven worden door de woorden zelfverzekerd, stijlvol en trend. Dit maakt Kendall + Kylie hét merk voor de huidige en de jonge modeliefhebber met een voorkeur voor een uitgesproken damesschoen.

   Bestel uw damesschoenen van Kendall + Kylie gemakkelijk online via assem.nl

   Bekijk nu onze collectie damesschoenen van van Kendall + Kylie in de webshop. Wanneer jij bestelt via onze webshop betaal je geen verzendkosten en worden de schoenen de volgende werkdag bij je thuis bezorgd.  Bovendien geniet je van retourtermijn van 30 dagen en het recht tot gratis retourzending. Wil je liever naar een van onze winkels komen? Dan ben jij uiteraard van harte welkom. Bestel jouw Kendall + Kylie damesschoenen eenvoudig via assem.nl