Skip to content

Floris van Bommel dames enkellaarsjes

Met Floris van Bommel dames enkellaarsjes aan je voeten heb je iets bijzonders te pakken. Dus ben jij op zoek naar een beetje anders-dan-anders schoenen? Kijk dan snel bij ons assortiment Floris van Bommel enkellaarsjes.

  Maat
  Mijn filters

  Floris van Bommel dames enkellaarsjes

  Enkellaarsjes met een flinke sleehak, enkellaarsjes met een vetersluiting, enkellaarsjes met een platte zool, enkellaarsjes met een dierenprint...en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want de keuze is reuze wat betreft Floris van Bommel dames enkellaarsjes. En dat is alleen maar fijn, omdat er op deze manier voor iedereen een paar Floris van Bommel dames enkellaarsjes te vinden is. Geniet van al dit moois!

  Puur Hollands

  Floris van Bommel. Nederlandser kan een schoenenmerk niet zijn. Maar aan het feit dat het een Nederlands merk is, heeft het schoenenmerk zijn populariteit niet te danken. Die populariteit is er vooral dankzij de verrassende collecties waar het merk ieder seizoen weer mee op de proppen komt. Floris van Bommel staat bekend om zijn durf qua designs. De materialen, de prints en de kleuren zorgen voor een spannend assortiment. Als je lekker in je vel zit en anders durft te zijn, dan is dit merk op je lijf geschreven. Laat jezelf zien in echte Floris van Bommel dames enkellaarsjes.

  Broertje van Van Bommel

  Je kent het schoenenmerk Van Bommel misschien wel. Een merk dat naar eigen zeggen al sinds 1734 schoenen maakt. Intussen staat de negende generatie Van Bommel aan het roer van het schoenenbedrijf en dat is op z'n zachtst gezegd bewonderenswaardig. Al die ervaring en oog voor kwaliteit voel je samenkomen in een paar Floris van Bommel dames enkellaarsjes. Je draagt jouw nieuwe Floris van Bommel dames enkellaarsjes net zo goed naar een feestje als naar kantoor. Sterker nog: met een paar Floris van Bommel dames enkellaarsjes aan je voeten rijd je vanuit kantoor zo door naar je netwerkborrel of een dineer met familie of vrienden. Handig!

  Shop jouw Floris van Bommel schoenen op assem.nl

  Floris van Bommel maakt de mooiste en meest kwalitatieve schoenen voor zowel heren als dames. Ben jij verliefd geworden op een paar Floris van Bommel dames enkellaarsjes? Dat snappen wij heel goed. En wil jij jouw schoenen bij een vertrouwde webshop bestellen, die service hoog in het vaandeel heeft? Ook dat snappen wij maar al te goed. Wij verzekeren jou dat jij jouw nieuwe Floris van Bommel dames enkellaarsjes met een gerust hart op assem.nl kunt bestellen. Zodra wij jouw bestelling binnen hebben, gaan we voor je aan de slag. Op een werkdag bestelt, betekent vaak al de volgende werkdag in huis. Zo snel gaat dat! Maar snel beslissen of je je Floris van Bommel dames enkellaarsjes wilt houden, hoeft dan weer niet. Je krijgt namelijk maar liefst 100 dagen bedenktijd. Dus: shop verstandig, shop op assem.nl.