Skip to content

Attilio Giusti Leombruni damesschoenen

De damesschoenen van Attilio Giusti Leombruni zijn mooi, van kwaliteit en hebben een eigen stijl. Veel van de schoenen van Attilio Giusti Leombruni, ook wel AGL genoemd, hebben iets opvallends wat de schoen eigen maakt en bij het merk laat passen. Kijk op deze pagina en vind een Attilio Giusti Leombruni damesschoen die bij jou past.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Attilio Giusti Leombruni damesschoenen

   Attilio Giusti Leombruni, oftewel AGL,  werd in 1958 opgericht in Montegranaro door Piero Giusti. Zijn drie kleindochters staan nu aan het hoofd van het bedrijf. De elegante en verfijnde schoenen van Attilio Giusti Leombruni worden gemaakt van het beste leer met aandacht voor zachtheid en pasvorm. Vandaag de dag worden de creaties van Attilio Giusti Leombruni geproduceerd met oog voor het milieu en er wordt gebruikgemaakt van duurzame energie. Als een van de eerste bedrijven in de schoenenbranche wordt er gebruikgemaakt van  een ecologisch model waarbij alle noodzakelijke energie, die nodig is voor de productie van de Attilio Giusti Leombruni collectie, wordt verkregen door zonnepanelen. 

   Bestel jouw Attilio Giusti Leombruni schoenen vandaag nog op assem.nl

   De prachtige, hoogwaardige damescollectie van AGL is verkrijgbaar in onze webshop. Bekijk het uitgebreide aanbod of zoek in het uitgebreide aanbod op kleur, maat of model. Bestel jouw Attilio Giusti Leombruni damesschoenen vandaag nog en wij bezorgen jouw bestelling kosteloos thuis. Zijn de schoenen toch niet helemaal naar wens? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Op zoek naar een bijpassend accesoire? Neem dan op je gemak ons totale assortiment accessoires door met tassen van onder andere Furla en accessoires van onder andere Passigatti.