Skip to content

Copenhagen sneakers

Het merk Copenhagen Footwear is een trendy Scandinavisch label. De collectie wordt in Italië geproduceerd en bestaat uit sneakers, laarsjes, slippers en on-trend bergboots met een modern en Scandinavisch clean design. Het merk staat voor vrolijke, stijlvolle en moeiteloze schoenen voor dames en heren. Met Copenhagen sneakers en laarzen ben je altijd in stijl onderweg. Ontdek de gehele collectie Copenhagen Studios sneakers en laarzen en voeg een Scandinavische urban twist toe aan je look. 

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Copenhagen Footwear schoenen voor gelukkige mensen 

   Het design van Copenhagen Footwear komt urban en trendy over. Het merk is open over zijn werkwijze en staat verbonden met de natuur. De schoenen worden geproduceerd in Italië en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Copenhagen Footwear staat voor het maken van schoenen voor gelukkige mensen. Alle Copenhagen schoenen bezorgen wij gratis bij jou thuis. Indien je bestelwaarde onder de € 50,- ligt, komt er een € 3,95 verzendkosten bij. 

   Bestel Copenhagen Footwear nu gemakkelijk bij Van den Assem

   Het bestellen van Copenhagen Footwear was nog nooit zo makkelijk bij Van den Assem. Passen ze niet, dan stuur je ze gratis weer aan ons terug! Voor Copenhagen, en meer topmerken als Nubikk en Philippe Model kijk je op assem.nl! Neem op je gemak ons totale assortiment door in onze webwinkel.