Skip to content

Betaling

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Wanneer je een bestelling plaatst, kun je een keuze maken uit de volgende betalingsmogelijkheden: iDEAL, CreditCard, PayPal, Fashioncheque, American Express, Klarna, de Van den Assem cadeaukaart, de VVV-cadeaukaart, Bancontact/Mistercash en Payconiq. Jouw betaling wordt afgehandeld door betalingssysteem Adyen. Wanneer je achteraf wenst te betalen, kun je kiezen voor betalen via Klarna.

Wat is iDeal?

iDEAL is online betalen via je eigen telebankiersysteem thuis. Deelnemende banken aan het iDEAL-bankiersysteem zijn ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Knab, Regiobank, Triodos bank en Van Lanschot. Met iDEAL reken je af in een vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. 

Wat is Adyen?

Adyen is een betaalsysteem ontworpen voor de elektronische handel. Wanneer je wilt betalen met iDEAL of een creditcard van Visa, Mastercard of American Express, kies je voor dit systeem. Zodra je hebt aangegeven tot betaling middels iDEAL of Creditcard te willen overgaan, leidt de webshop jou verder naar de website van Adyen. Adyen verzamelt alle nodige informatie en verwerkt de betalingsaanvraag. Na verificatie van de betaling brengt Adyen ons op de hoogte van jouw betaling en word je automatisch teruggeleid naar de webshop. 

Wat is Klarna?

Via Klarna bieden wij je de mogelijkheid aan om achteraf te betalen. Na het plaatsen van de bestelling heb je 14 dagen de tijd om de betaling van uw bestelling te voltooien. Wanneer je gebruik maakt van Klarna dien je per bestelling €2,95 te betalen. 
Klarna voert bij het bestellen een kredietcheck uit en stelt vast of en voor welk bedrag jij je aankoop via deze optie kan doen.
Heb je vragen over een betaling of word jouw bestelling niet goedgekeurd door Klarna? Neem dan contact op met Klarna via het telefoonnummer 020-8082852 of je kunt jouw vraag stellen hier via de klantenservice van Klarna. Klarna is van maandag t/m zaterdag bereikbaar. Voor meer informatie kun je kijken op https://www.klarna.com/nl/

Wat is de VVV-cadeaukaart?

Een VVV-cadeaukaart is een betaalmiddel in de vorm van een cadeaukaart waarmee je op de webshop kunt betalen. De VVV-cadeaukaart kun je aanschaffen via de website van de VVV of bij een van de verkooppunten. Jouw VVV-cadeaukaart is onbeperkt geldig en is niet inwisselbaar voor contant geld. Wanneer je jouw bestelling retour stuurt, ontvangt je het bedrag weer terug als saldo op dezelfde VVV-cadeaukaart waarmee je hebt betaald. Daarom is het belangrijk om jouw VVV-cadeaukaart pas weg te gooien als je zeker weet dat je de bestelling houdt.

Vanwege de nieuwe regelgeving is het belangrijk om te weten dat je online maximaal €50 per bestelling af kunt rekenen met de VVV-cadeaukaart. Uiteraard kun je het resterende bedrag met een andere betaalmethode voldoen. Het overige tegoed van de VVV-cadeaukaart kun je bij een volgende bestelling weer gebruiken. 

Geldt dit ook voor het afrekenen in de fysieke winkel? 
Nee, voor het afrekenen in de fysieke winkel geldt het maximale bedrag van €50 niet. Het gaat alleen om transacties die in de webshop worden uitgevoerd.

Wat is fashioncheque?

Fashioncheque is een betaalmiddel in de vorm van een modecadeaukaart waarmee je zowel digitaal als in de winkel kunt betalen. Je kunt een fashioncheque aanschaffen bij meer dan 8.500 verkooppunten in Nederland. Jouw fashioncheque is na activatie 1 jaar geldig en is niet inwisselbaar voor contant geld. Wanneer je jouw bestelling retour stuurt, ontvangt je het bedrag weer terug als saldo op dezelfde fashioncheque waarmee je hebt betaald. Daarom is het belangrijk om jouw fashioncheque pas weg te gooien als je zeker weet dat je de bestelling houdt.

Wat is PayPal?

PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode, die gekoppeld is aan jouw e-mailadres(sen). Door middel van het opgeven van je e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kun je geld van de PayPal rekening overmaken of op jouw PayPal rekening storten. Met een PayPal account kun je de betaling verrichten. Hiervoor heb je een PayPal rekening/account nodig, welke je kunt openen opwww.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten.  

Wat is American Express?

American Express is een betaalmiddel in de vorm van een kaart. Een kaart van American Express is ongeveer hetzelfde als een credit card, maar met deze kaart spaar jij Membership Rewards punten of Award miles. Deze punten of miles zorgen ervoor dat je bij aangesloten partners kunt profiteren van diverse kortingen.

Zijn de weergegeven prijzen incl. BTW?

De prijzen zijn incl. BTW.

Is de webshop van Van den Assem schoenen beveiligd?

Via een beveiligde lijn leiden wij jouw betaling naar de internetkassa, die de afhandeling van de transactie verzorgt. Aan het slotje onderin je scherm kun je zien dat de gegevens gecodeerd verstuurd worden via een ‘secure connection’. Wanneer de internetkassa de betaling heeft ontvangen, maken wij jouw bestelling gereed. 

Wat is Payconiq?

Wil je gemakkelijk en snel betalen? Dat kan bij ons via Payconiq. Payconiq maakt het mogelijk om via de Payconiq-APP te betalen. Als je de APP hebt, kun jij jouw bankrekeningnummer koppelen aan jouw account en vervolgens in onze winkels zonder betaalpas betalen. Voor een online betaling word je doorgestuurd naar de Payconiq-APP waarna je met jouw vingerafdruk (of pincode) de betaling bevestigt. Meer informatie over Payconiq vind je hier >

Wat is de cadeaukaart van Van den Assem?

De cadeaukaart van Van den Assem kun je online en in onze winkels kopen. Je kunt het inwisselen in onze eigen winkels (niet shop-in-shops) of in onze webshop. Het bedrag is in delen te besteden en 3 jaar geldig.

Heb je een cadeaukaart ontvangen? Check dan je saldo bij de saldochecker op assem.nl/cadeaukaart.
Eenmaal in de online winkelmand kun je bij betalen de cadeaukaart invullen en het bedrag wordt verwerkt.