Skip to content

Hassia veterschoenen

Hassia veterschoenen, Duitse meesterwerken voor jouw voeten shop je nu bij Van den Assem.

    Maat
      Prijs
      € 0 - € 0

      Hassia veterschoenen

      Het motto van Hassia is: ‘Meesterwerken van kwaliteit en pasvorm.’ En dat maken ze waar. Wil je een paar nieuwe veterschoenen aan jouw garderobe toevoegen, dan is een paar uit de collectie van Hassia absoluut een goede keuze. Hassia veterschoenen zijn klassieke, stijlvolle schoenen die al meer dan 100 jaar worden gemaakt, altijd van hoogwaardige materialen zoals het beste leer waarmee ze bij Hassia comfort en duurzaamheid kunnen beloven.

      Schoenen die jou overal naartoe brengen

      De veterschoenen van Hassia zijn perfect voor elke gelegenheid, van formele evenementen tot dagelijkse kleding. Omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, waaronder bruin, zwart, grijs en beige zijn ze ook heel goed te combineren met andere items uit jouw garderobe. Hiermee zijn deze klassiekers een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle schoen, die jarenlang meegaat.

      Een merk met geschiedenis

      Het Duitse Hassia heeft een geschiedenis waar ze bijzonder trots op zijn. En terecht. De geschiedenis beslaat meer dan 100 jaar en in die periode legde het merk een bijzondere reis af. Maar sinds de eerste dag vinden ze het belangrijk om oog te hebben voor zowel de buitenkant als de binnenkant van de schoen. In de jaren 50 waren de slogans al: ‘Binnenkant gemaakt voor voeten - buitenkant gemaakt voor mode!’ en ‘De perfecte schoenen voor pijnlijke voeten!’, dit maken ze tot op de dag van vandaag 100 procent waar. 

      Bestellen bij Van den Assem

      Heb je jouw paar Hassia veterschoenen gevonden? Dan kun je je verheugen op een feestje voor je voeten, en bestellen is net zo goed feest bij ons. Kijk voor je je bestelling compleet maakt nog even verder in onze webshop, want zo’n prachtig paar schoenen verdient een hele nieuwe outfit erbij. Geen probleem bij Van den Assem, want wij hebben een uitgebreid assortiment aan kleding, tassen en andere accessoires! Bestellen gaat makkelijk en snel op assem.nl. Weet je niet precies welke maat of kleur je moet kiezen? Bestel dan gerust meerdere items en pas deze op je gemak thuis. Heb je eenmaal je keuze gemaakt dan kun je items die je niet wilt houden gratis retour sturen. Dat is onze Van den Assem stijl. Veel winkelplezier!