Skip to content

Floris van Bommel veterschoenen

Een beetje anders dan anders. Zo ziet Floris van Bommel het graag. Bekijk hier onze collectie Floris van Bommel veterschoenen.

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Highlights
  Maat
  Korting
  Prijs
  € 119 - € 270
  Kleur
  Breedtemaat
  Mijn filters

  Floris van Bommel veterschoenen

  Je hebt Van Bommel en je hebt Floris van Bommel. Deze twee lijnen bestaan naast elkaar en elke lijn heeft je wat anders te bieden. Van Bommel schoenen zijn netjes, degelijk, modern en toch klassiek. Je investeert in kwaliteit van hak tot neus. En dat is bij de aankoop van een paar Floris van Bommel schoenen niet anders. Kwaliteit pur sang, maar dan in een iets excentrieker, gedurfder of gewaagder jasje. Floris van Bommel veterschoenen zijn heus niet allemaal felblauw of voorzien van een schubbenprint. Ze zijn er wel daar niet van. Het zit hem bij de Floris van Bommel veterschoenen vaak ook in de details. Blauwe rand in de zool, andere kleur hielpand, gekleurd stiksel...met zulke details heb je al snel een paar schoenen te pakken, dat iedere outfit voorziet van een interessante twist.

  Floris van Bommel toen en nu

  Het schoenenimperium van schoenenmerk Van Bommel begint al in 1734. Dat is al een paar eeuwen aan schoenmaakervaring en dat zie je terug in alle (Floris) van Bommel schoenen. Een sterke afwerking, hoogwaardig materiaalgebruik en een groot draagcomfort zijn garanties, geen toevalligheden. Als je kiest voor een paar Floris van Bommel veterschoenen, dan kies je ook voor modieus en sportief. Floris van Bommel himself is de creative director van de Floris van Bommel schoenenlijn. Je ziet hem ook altijd in reclame-uitingen rondom het merk voorbij komen. Hij heeft dan ook een uitgesproken smaak en die valt weer goed in de smaak bij anderen.

  Zo draag je jouw nieuwe veterschoenen

  Jouw nieuwe Floris van Bommel veterschoenen draag je onder je maatpak. Of in combinatie met je chino, als het iets losser mag. Ook mooi is een pantalon met subtiele print. Een zwarte nette broek is overigens ook prima in combinatie met je nette veterschoenen. Tip: zit er een gekleurd detail in je nieuwe Floris van Bommel veterschoenen? Laat deze kleur dan terugkomen in je outfit.

  Bestellen, aantrekken en genieten

  Heb jij jouw oog laten vallen op de mooiste Floris van Bommel veterschoenen? Dan is het tijd om te bestellen. Na ontvangst van jouw bestelling gaan wij direct voor je aan de slag. Vaak heb je je nieuwe schoenen de volgende (werk)dag al in huis. Bekijk ze goed, pas ze aan en combineer ze met verschillende outfits, vraag de mening van je partner of goede vriend en neem een weloverwogen besluit: zijn dit de schoenen van je dromen? Zo ja: geniet ervan! Zo nee, jammer. Volgende keer beter. Je mag de schoenen kosteloos retourneren. En kijk vooral nog eens rond in onze webshop. Wij bieden je de collecties aan van meer dan 150 topmerken. Yes!