Skip to content

OFFICINE CREATIVE sneakers

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   OFFICINE CREATIVE sneakers

   Dit Italiaanse schoenenmerk draait al decennia mee. Sinds 1968 maakt dit topmerk dames- en herenschoenen. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Het schoenenmerk streeft naar het comfort van een schoen, die je al twee jaar draagt en die perfect aansluit op de vorm van je voet. Wij kunnen je verklappen dat Officine Creative sneakers als gegoten zitten.

   Made in Le Marche

   Nou dan weet je het wel. Le Marche is dé schoenenregio van Italië. Hier maken samen met Creativie Officine meerdere topmerken hun schoenen. De regio staat bekend om de beste leerproducten. Schoenen worden hier ambachtelijk, en dus met de hand, gemaakt. Van de Officine Creative sneakers mag je dan ook niets anders dan kwaliteit verwachten. De schoenen kunnen seizoenenlang mee en bieden een groot draagcomfort.

   Sportieve sneakers, stoere boots

   De Officine Creative sneakers zijn chic om te zien. Chic genoeg om naar kantoor te dragen als het kan en mag. Sowieso staan je nieuwe Officine Creative sneakers zeer verzorgd onder je lievelingsjeans of een vrijetijdspantalon. Naast sportieve sneakers, kun je bij Officine Creative ook terecht voor stoere boots. Stoere boots in de vorm van Chelsea boots of veterboots. Casual schoenen die je outfit van een stoere twist voorzien. Laat de voorkant van je broek in je boots vallen, zodat je de laars goed ziet.

   Gratis verzenden en retourneren

   Jouw Officine Creative sneakers bestel je heel makkelijk en snel op assem.nl. Binnen een paar klikken plaats je een bestelling en kan het wachten beginnen. Al hoef je heus niet lang te wachten, want vaak heb je je Officine Creative sneakers al de volgende dag in huis. De verzending van je Officine Creative sneakers is gratis en ook retourneren kost je niets. Daarnaast krijg je 100 dagen bedenktijd. Want wij zijn van mening dat je geen overhaaste beslissing moet nemen wanneer het om schoenen kopen gaat. Neem er dus je tijd voor om je schoenen te passen. Heb je een vraag over je Officine Creative sneakers, een ander merk of je bestelling? Blijf er niet mee rondlopen. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.