Skip to content

Rehab schoenen

Het Nederlandse merk Rehab creëert unieke en opvallende schoenen. Rehab richt zich dan ook op diegenen met een creatieve persoonlijkheid en zij die interesse hebben in mode. De damesschoenen en herenschoenen van Rehab zijn opvallend en trendy. Koop nu een special edition sneaker van Bas en Nicolette X Rehab. 

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Rehab

   Het Nederlandse merk Rehab heeft een unieke collectie met verschillende stijlen. Rehab is een uniek schoenenmerk dat opvallende en inspirerende schoenen creëert. Rehab richt zich op diegenen met een eigenwijze creatieve persoonlijkheid, interesse hebben in mode en liefde voor mooie, unieke, kwaliteitsproducten. Rehab staat voor duurzaamheid. Door alleen gebruik te maken van Europese leveranciers, wordt het schadelijke transportproces verkort. Producten van Rehab worden zoveel mogelijk gemaakt van ecologisch gelooid leer, waarbij chemische middelen uit den boze zijn. Deze manier van produceren geeft een uniek en karakteristiek eindresultaat. In verloop van de tijd worden de schoenen nog mooier door de vervaging van kleur. 

   Identiteit en creativiteit 
   De makers achter het Nederlandse schoenenmerk laten zich inspireren door hun eigen creativiteit en identiteit. De producten worden duurzaam en met alle liefde gemaakt. Een leuk detail is een afbeelding op het voetbed van de schoen bij de hiel. Het Rehab design team blijft continu nieuwe schoenen ontwikkelen met een eigenzinnig karakter. De vele details, combinaties in kleur en diversiteit in hoogwaardige, speciale materialen samen met het vele handwerk zoals de finishing van de schoen maken elk paar uniek en bijzonder.

   Maak de look compleet met een Rehab riem  
   Van den Assem biedt naast de collectie schoenen van Rehab, ook riemen van dit veelbelovende Nederlandse merk aan. Maak nu uw look compleet met een bijpassende riem van Rehab. 

   Bestel eenvoudig Rehab artikelen via onze webshop
   De collectie van Rehab is verkrijgbaar in onze webshop. Bekijk het aanbod schoenen en riemen op uw gemak. Bestellen kan eenvoudig via Assem.nl en uw pakket wordt binnen 1 à 3 werkdagen thuisbezorgd. Aan uw bestelling zijn geen verzendkosten verbonden.