Skip to content

Premiata schoenen

Het Italiaanse merk Premiata is opgericht in 1995 door Graziano Mazza. De schoenen worden in Italië geproduceerd van hoogwaardige materialen die worden gemengd met een high-tech ontwerp. De schoenen van Premiata zijn de personificatie van een stijl waarbij de nostalgie wordt behouden, maar waarbij niet wordt vergeten te experimenteren.

Maat
Mijn actieve filters
Categorieën
Merk
Maat
Prijs
€ 167 - € 250
Kleur
Collectie
Mijn actieve filters

Premiata schoenen

Het Italiaanse merk Premiata wordt in 1995, vanuit het sinds 1885 bestaande familiebedrijf, opgericht door Graziano Mazza. Premiata produceert haar schoenen in Italië. Hier worden hoogwaardige materialen met behulp van de nieuwste technologieën en ambachtelijk vakmanschap tot kwaliteitsschoenen bewerkt. Op die manier maakt Premiata al meer dan 130 jaar damesschoenen en herenschoenen waarop je kunt vertrouwen.

Premiata sneakers

Premiata produceert met name innovatieve en elegante damessneakers en herensneakers. Het merk slaagt er uitstekend in om klassieke invloeden en traditionele methoden te vertalen naar een high-tech ontwerp. Daarnaast gelooft het Italiaanse label in minimalisme.

Kleuraccenten en kenmerkende zool

De sneakers van Premiata zijn eenvoudig te herkennen aan hun design, kleurgebruik en kenmerkende zool. Zo zijn zowel de damessneakers als herensneakers uitgevoerd in prachtige, op elkaar afgestemde kleuren. Ook is er vaak sprake van een opvallend kleuraccent. Verder herken je een echte Premiata aan de wit rubberen loopzool met opdruk. Premiata dames- en herenschoenen tonen een unieke mix van traditie, elegantie en rock 'n roll.

Bestel Premiata eenvoudig online

Maak je outfit helemaal af met een paar hippe sneakers van Premiata. Shop online en bestel direct je favoriete Premiata schoenen. Je krijgt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen gratis thuisbezorgd. Kom je liever naar een van onze winkels? Dan ben je uiteraard van harte welkom. Onze professionele medewerkers staan daar voor je klaar. Want Premiata en meer dan 200 topmerken zoals Nubikk, Santoni en VIA VAI shop je bij Van den Assem!