Skip to content

Kurt Geiger schoenen

Op zoek naar een paar schoenen die eruit springen? Kurt Geiger schoenen mogen gezien worden!

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Kurt Geiger schoenen

   Wanneer er iets wordt aangeprezen, wordt er al snel gestrooid met begrippen als 'uniek' en 'eigentijds'. Holle termen die leuk klinken, maar eigenlijk niets zeggen. Toch kunnen we niet anders dan roepen dat Kurt Geiger schoenen (net als de tassen - want die zijn ook fantastisch) echt uniek zijn. Eigentijds ook. Sorry. De designs, het kleurgebruik, de details: zo zie je ze niet vaak. Dus wil je echt opvallen? Kies dan voor een paar Kurt Geiger schoenen. Met een tas erbij natuurlijk.

   Aangenaam kennis te maken

   Misschien is dit merk helemaal niet nieuw voor je, toch praten we je graag even bij. Dit Londense merk maakt al meer dan 50 jaar toffe items waarin en waarmee je gezien wilt worden. Wat valt op? In het oog springt het kleurgebruik. Niet altijd, maar wel vaak staan Kurt Geiger schoenen gelijk aan een regenboog. Geel, paars, groen, blauw, roze en dan het liefst allemaal tegelijkertijd. Ook allerlei schakeringen van goud kom je tegen. Of wat dacht je van wit als basis en allerlei kleurrijke details? Hoewel het vaak uitbundig kan en mag van Kurt Geiger, weet het merk ook te shinen met meer subtiele ontwerpen. En ja, zwarte Kurt Geiger schoenen zijn net zo goed te leuk om aan je voorbij te laten gaan.

   Matching shoes & bag

   Heb jij de perfecte Kurt Geiger schoenen gevonden? Bijvoorbeeld een prachtig paar sandalen? Muiltjes? Pumps? Enkellaarsjes, ballerina's of sneakers? Dan moet je eveneens de tassencollectie van dit Britse merk bekijken. Ook de tassen zijn namelijk een feest om te zien. Kleurrijk of basic. Maar basic dekt de lading niet, want ook al koop je een 'simpele' zwarte tas, de details maken van ieder model een begerenswaardig exemplaar. Niet in de laatste plaats, omdat het iconische symbool van het merk 'de adelaar' altijd aanwezig is. Soms verschijnt de adelaar in het zilver, soms in regenboogkleuren en dan weer in het brons. Iedere uitvoering is kenmerkend voor dit creatieve merk. Eyecandy op en top!

   Bestel jouw unieke schoenen op assem.nl

   Nu we toch aan het strooien zijn: jouw unieke, eigentijdse en creatieve Kurt Geiger schoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zitten ook nog eens heerlijk. Vakwerk zoals vakwerk hoort te zijn. Bestel vandaag nog jouw nieuwe Kurt Geiger schoenen -of tas- en ontvang je eyecatchers (vaak) de volgende (werk)dag. Verzenden en retourneren is gratis. Achteraf betalen is ook geen probleem. En je hebt 100 dagen bedenktijd. Vragen over jouw aankomende of nieuwste aanwinst? Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Makkelijk toch?