Skip to content

Harris herenschoenen

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Harris herenschoenen

   De naam Harris doet wellicht anders vermoeden, maar Harris is een Italiaans schoenenmerk. In 1913 is het schoenenmerk opgericht met als core business het vervaardigen van schoenen voor het Italiaanse leger. Vandaag de dag richt het merk zich niet meer op militaire schoenen, maar op het vervaardigen van klassieke, handgemaakte herenschoenen. Het productieproces is echter hetzelfde gebleven. Kwaliteit, duurzaamheid en klasse kenmerken de collecties.

   Duurzame, stevige kwaliteitsschoenen

   Duurzaamheid en stevigheid zijn kernwaarden die het label nog steeds handhaaft. Ieder seizoen wordt er gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen om een collectie onderscheidende, elegante herenschoenen te vervaardigen. In de afwerking wordt bijzonder veel tijd geïnvesteerd. Eigenaar Bruno Famiglietti ziet er persoonlijk op toe dat de schoenen feilloos worden afgewerkt. 

   Bestel Harris eenvoudig online

   Maak uw outfit helemaal af met een paar schoenen van het vooraanstaande, Italiaanse merk Harris. Shop online en bestel direct uw favoriete Harris schoenen. Passen ze niet? Dan kunt u ze gratis weer retour sturen. Indien uw orderwaarde lager dan € 50,00 bedraagt brengen wij € 3,95 verzendkosten in rekening. Naast Harris schoenen hebben wij ook andere topmerken als MagnanniSantoniTod's en Floris van Bommel.