Skip to content

Cordwainer herenschoenen

Maat
Mijn filters
Merk
Maat
Prijs
€ 223 - € 224
Kleur
Mijn filters

Het verhaal van “the Cordwainer Shop” begon in 1930 toen Edward Mathews het bedrijf oprichtte. Hij heeft zijn bedrijf opgericht om een verschil te maken in de schoenenwereld, hij wilde comfort het belangrijkste aspect maken in de fashionwereld. Nadat Edward Mathews stopte met het bedrijf werd het overgenomen door zijn zoon Paul. Tegenwoordig zorgt Molly Grant ervoor dat het bedrijf wordt voortgezet op het gebied van handgemaakte schoenen en heeft zij ook haar eigen tassenlijn.  

De herenschoenen van Cordwainer zijn gemaakt voor de man die van klassieke, maar toch ook moderne schoenen houdt. Zowel voor chique gelegenheden als voor dagelijks gebruik kunt u de schoenen gebruiken. 

Voor de winterperiode kunt u gebruikmaken van een van de jassen van Herno die worden aangeboden in het kledingassortiment van Van den Assem. Tevens kunt u ook kijken bij onze accessoires voor een mooie riem van SantoniMagnanni of Floris van Bommel waarmee u de outfit compleet maakt.

Wanneer je een bestelling plaats bij Van den Assem Schoenen bezorgen wij de schoenen binnen 1-3 werkdagen gratis bij je thuis! Ben je niet helemaal tevreden? Je kunt de schoenen binnen 14 dagen gratis retourneren.